Συνεργασία με τη Wοlt ξεκίνησε η αλυσίδα Βενέτης

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία με τη Wοlt ξεκίνησε η αλυσίδα Βενέτης

Σε συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Wolt, προχωρά η εταιρεία Βενέτης παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές εν μέσω πανδημίας, να παραγγέλνουν Οnline τα προϊόντα της.

Σημειώνεται, ότι μέχρι σήμερα μεμονωμένοι franchisees συνεργάζονταν με την πλατφόρμα efood ενώ η εταιρεία, κεντρικά δεν είχε ξεκινήσει συνεργασία. Ωστόσο, πηγές της εταιρεία σημειώνουν στο insider.gr ότι μετά τη Wolt θα αναζητηθούν και άλλες συνεργασίες στο χώρο του delivery. Προς το παρόν, όπως επισημαίνουν, οι υπηρεσίες delivery συνεισφέρουν ελάχιστα στον τζίρο, μόλις 2%, αλλά αυτό, υπογραμμίζουν, είναι απόλυτα αναμενόμενο καθώς μόλις ξεκίνησε η συνεργασία.

Πλέον μέσω της εφαρμογής Wolt, παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγέλνουν online από επιλεγμένα καταστήματα Βενέτη σε όλη την Αττική είναι ήδη στην εφαρμογή της Wolt και να τα παραλαμβάνουν στο σπίτι ή το γραφείο τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσω της εφαρμογής της Wolt μπορούν να παραγγείλουν προϊόντα αρτοποιίας και γαλακτοπωλείου, σαλάτες, γεύματα,σάντουιτς, ιταλική pizza και πεινιρλί, πίτες, γλυκίσματα, ροφήματα, φυσικούς χυμούς Green ή τις εκλεκτές ποικιλίες ιταλικού café VENETI. Διαθέσιμα είναι επίσης τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗ όπως μελομακάρονα, παραδοσιακοί κουραμπιέδες, δίπλες και κορμός ενώ από τις 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιείται παραγγελία online και για τις Βασιλόπιτες ΒΕΝΕΤΗ».

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα η εταιρεία, η οποία προ πανδημίας διατηρούσε 110 καταστήματα, είχε προχωρήσει στο κλείσιμο 5 εξ αυτών, λόγω της αδυναμίας συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που στεγάζονταν τα συγκεκριμένα καταστήματα, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν για τη μείωση των ενοικίων.

«Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων» είχε επισημάνει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

Λουκέτο σε 5 καταστήματα βάζει ο «Βενέτης»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider