Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ πάνε Cosmote TV

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ πάνε Cosmote TV
Σε συμφωνία με τις τρεις ομάδες η Cosmote TV

Μέσω Cosmote TV θα παρακολουθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ τους φετινούς αγώνες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεδομένης της συμφωνίας που εξασφάλισε η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ με τις τρεις ομάδες.

Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό σε συνομιλίες με τις ελληνικές ομάδες για τα δικαιώματα της αναμετάδοσης των αγώνων της Super League, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επικεφαλής του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνία με Παναθηκαϊκό, ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Παράλληλα όπως ανέφερε ο κ. Τσαμάζ κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, αυτή την περίοδο διεξάγονται συνομιλίες και με άλλες ομάδες για την αποκλειστική αναμετάδοση των αγώνων τους.

Να θυμίσουμε ότι φέτος αναμένονται αρκετές ανατροπές στο μέχρι πρότινος εδραιωμένο τηλεοπτικό σκηνικό με κάποιες από τις ελληνικές ομάδες ομάδες ποδοσφαίρου να περνούν στην NOVA και κάποιες στην Cosmote TV για την νέα αγωνιστική περίοδο της Super League.

Ήδη από πέρυσι άλλωστε οι 14 ομάδες - εκτός Άρης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν εξασφαλίσει από πέρυσι διετές συμβόλαιο με την Nova, βρίσκονται σε συζητήσεις και με τους δύο παρόχους για μονομερείς συμφωνίες για την εκχώρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης.

Η Cosmote TV μάλιστα φέρεται να διεκδικεί σθεναρά 8 από τις ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των τριών προαναφερθέντων) με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φουντώνει η μάχη Cosmote TV - ΝΟVA για το αθλητικό περιεχόμενο - Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις

Εντείνεται η μάχη στη συνδρομητική τηλεόραση

Έρχονται μειώσεις στη συνδρομητική τηλεόραση

gazzetta
gazzetta reader insider insider