Η PayPal λανσάρει την υπηρεσία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η PayPal λανσάρει την υπηρεσία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο αμερικανικός γίγαντας ηλεκτρονικών πληρωμών ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως η υπηρεσία θα είναι πλέον διαθέσιμη και για τους χρήστες της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η PayPal ανακοίνωσε ότι ξεκινά η υπηρεσία συναλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα από την οποία θα επιτρέπεται η αγορά, κατοχή και πώληση ψηφιακών νομισμάτων, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα.

Ο αμερικανικός γίγαντας ηλεκτρονικών πληρωμών ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως η υπηρεσία θα είναι πλέον διαθέσιμη και για τους χρήστες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, σηματοδοτώντας την πρώτη διεθνή επέκταση, μετά το λανσάρισμα του crypto-πορϊόντος στις ΗΠΑ, τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Μέσα από την υπηρεσία crypto της PayPal οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν bitcoin, bitcoin μετρητά, ethereum ή litecoin με ελάχιστη τιμή συναλλαγής τη μία (1) βρετανική λίρα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο και να βρουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Η crypto - υπηρεσία της PayPal έχει κοινά στοιχεία με αυτή της Revolut, καθώς ούτε οι χρήστες της PayPal θα μπορούν να μετακινήσουν τα κρυπτονομίσματα που έχουν στην κατοχή τους, εκτός της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κρυπτονομίσματα μπορούν να πραγματοποιούν πλέον οι χρήστες της Paypal

Πάνω από τα 50.000 δολάρια το Bitcoin, σε υψηλό άνω των τριών μηνών 

Συμμετοχή Visa και PayPal σε σε fund διαχείρισης κρυπτονομισμάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider