Delta Airlines: Καλύτερα των προβλέψεων τα έσοδα - Από το 2023 σε επίπεδα προ πανδημίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delta Airlines: Καλύτερα των προβλέψεων τα έσοδα - Από το 2023 σε επίπεδα προ πανδημίας
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία αναμένει πιέσεις στην κερδοφορία του δ' τριμήνου λόγω της αύξησης στις τιμές των καυσίμων

Καλύτερα των προβλέψεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της Delta Airlines για το γ' τρίμηνο του 2021, με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία να δείχνουν μεγάλη απόσταση στην επιβατική κίνηση σε σχέση με τα προ-κορονοϊού επίπεδα.

Ειδικότερα, τα έσοδα της Delta Airlines διαμορφώθηκαν σε 9,15 δισ. δολάρια έναντι 12,56 δισ. δολαρίων το γ' τρίμηνο του 2019 και αντί εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet για έσοδα 8,38 δισ. δολαρίων.

Τα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν στα 30 σεντ έναντι εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα στα 15 σεντ ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πιέσεις στην κερδοφορία του δ' τριμήνου λόγω της αύξησης στις τιμές των καυσίμων, ενώ καταγράφει άνοδος στη ζήτηση για πτήσεις εσωτερικού στις ΗΠΑ.

Ακόμα, η Delta Airlines εκτιμά πως το 2022 θα σημειωθεί σημαντική ανάκαμψη στα εταιρικά μεγέθη της λόγω της επανάκαμψη της αεροπορικής κίνησης, προσθέτοντας ωστόσο πως τα έσοδα θα επανέλθουν στα επίπεδα που ήταν πριν από την κρίση του κορονοϊού από το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Delta Air Lines: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 για νέες προσλήψεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider