Αυξημένα τα έσοδα και τα κέρδη της UPS για το δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξημένα τα έσοδα και τα κέρδη της UPS για το δ' τρίμηνο του 2021
Καλύτερα από τις προβλέψεις των αναλυτών τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας μεταφορών.

Άνοδος στα έσοδα και στα κέρδη της κατέγραψε η UPS για το δ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η μεταφορική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 27,77 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 11,5% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 27,06 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε 3,52 δολάρια έναντι ζημιών 3,75 δολάρια ανά μετοχή στο περσινό δ' τρίμηνο, ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 3,59 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για κέρδη στα 3,10 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα της UPS από την αγορά των ΗΠΑ έφτασαν τα 17,7 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 12,4% σε ετήσιο επίπεδο, ενώ τα έσοδα από τις διεθνείς αγορές ανήλθαν σε 5,40 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 13,1%,

Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πρόταση για μέρισμα στα 1,52 δολάρια ανά μετοχή έναντι πρόταση για διάθεση μερίσματος 1,02 δολάρια ανά μετοχή προηγουμένως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

UPS: Συμφωνία με την Boeing για αγορά 19 νέων αεροσκαφών cargo

gazzetta
gazzetta reader insider insider