Στην κυπριακή αγορά επεκτείνεται το Skroutz.gr - Τα επόμενα βήματα

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην κυπριακή αγορά επεκτείνεται το Skroutz.gr - Τα επόμενα βήματα
Τι περιλαμβάνει σήμερα η επέκταση στην Κυπριακή αγορά, Ποιοι οι επόμενοι στόχοι του μεγαλύτερου marketplace της χώρας.

Την απόφαση να επεκταθεί και στην κυπριακή αγορά πήρε τo Skroutz.gr, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, ανακοινώνοντας χθες κι επισήμως τις παραδόσεις προϊόντων του marketplace της και στην Κύπρο. Το εγχείρημα έχει ξεκινήσει ήδη από τον Ιούλιο πιλοτικά και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση εμπόρων αλλά και Κύπριων καταναλωτών είναι πολύ ικανοποιητική. Σύντομα μάλιστα αναμένεται να κλιμακωθεί, ώστε να γίνουν διαθέσιμες όλες τις υπηρεσίες της δημοφιλούς πλατφόρμας στους Κύπριους καταναλωτές.

Για την ακρίβεια, η παροχή των υπηρεσιών του Skroutz στην Κύπρο δίνει σήμερα την δυνατότητα στους Κύπριους καταναλωτές να επωφεληθούν από τα προνόμια που προσφέρει το Skroutz Marketplace και να ανακαλύψουν εκατομμύρια προϊόντα που διαθέτει η πλατφόρμα, εύκολα, γρήγορα και με ασφαλείς συναλλαγές.

Ειδικότερα, οι χρήστες πρέπει απλά να ορίσουν τη διεύθυνση αποστολής, για να διαπιστώσουν αρχικά τη διαθεσιμότητα της αποστολής στην Κύπρο και εν συνεχεία να αξιοποιήσουν την δυνατότητα αναζήτησης και προσθήκης πολλών και διαφορετικών προϊόντων στο ίδιο καλάθι, καθώς και να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν. Οι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν σήμερα τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, αλλά και την δυνατότητα αποπληρωμής σε τρεις άτοκες δόσεις στο ασφαλές περιβάλλον του Skroutz.gr και με εγγύηση παραλαβής προϊόντων και επιστροφής χρημάτων.

Μέχρι στιγμής στο εγχείρημα συμμετέχουν περίπου 3.000 έμποροι, οι οποίοι μέσω της πλατφόρμας του Skroutz.gr διαθέτουν κι αποστέλλουν τα προϊόντα τους στην κυπριακή αγορά σε συνεργασία με εκεί μεταφορικές εταιρείες οι οποίες έχουν συνάψει συνεργασία με την Skoutz. Ο αριθμός ωστόσο των ελληνικών καταστημάτων που επιλέγουν να κάνουν διαθέσιμα τα προϊόντα τους και στην Κύπρο όλο και αυξάνει.

Επόμενος μεγάλος στόχος μάλιστα είναι η Skroutz να συνεργαστεί και με εμπόρους της Κύπρου ώστε να προσφέρει, για παράδειγμα, και την δυνατότητα παράδοσης την επόμενη ημέρα «next day delivery» που προσφέρει σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή αναζητούνται και τρόποι να ώστε να ενεργοποιηθεί και στην Κύπρο όλη η γκάμα των υπηρεσιών που παρέχει σήμερα στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η συνδρομητική υπηρεσία Skroutz Plus αλλά και το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους» το οποίο εγκαινίασε το καλοκαίρι σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και προσφέρει στους χρήστες καταναλωτικά δάνεια έως και 2.000€, με χαμηλό σταθερό επιτόκιο χορηγήσεων, το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

«Η διάθεση της υπηρεσίας αποστολής προϊόντων στους καταναλωτές της Κύπρου εγκαινιάζει την παρουσία της Skroutz στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα υλοποίησης της στρατηγικής μας για άψογη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών σε όλα τα στάδιά της, καθιστώντας τις online αγορές ευκολότερες και ασφαλέστερες. Η Κυπριακή αγορά είναι στρατηγικής σημασίας για την Skroutz, με επόμενο στόχο μας τη διεύρυνση του δικτύου των εμπόρων που πραγματοποιούν αποστολές στην Κύπρο, καθώς και τη δημιουργία δικτύου συνεργατών με έδρα τη μεγαλόνησο, ώστε οι χρήστες μας να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερη Εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά με την αφορμή της ανακοίνωσης της επέκτασης ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Dimand: Πώς προχωρούν projects 1 δισ. ευρώ – Τα εσωτερικά «stress test» και τα χρονοδιαγράμματα αναπλάσεων

Μάχη επιβίωσης δίνει ο κλάδος των αρτοποιών στη σκιά της ακρίβειας

Αυτά είναι τα τέσσερα νέα iPhone 14 

gazzetta
gazzetta reader insider insider