UnitedHealth: Έσοδα πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με άνοδο 16%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
UnitedHealth: Έσοδα πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με άνοδο 16%
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αμερικανικός όμιλος ασφαλίσεων και παροχής υπηρεσιών υγείας.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της UnitedHealth για το β' τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αμερικανικός όμιλος ασφαλίσεων και παροχής υπηρεσιών υγείας.

Τα συνολικά έσοδα διαμορφώθηκαν σε 92,90 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 16% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2022. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 90,75 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή του ομίλου έφτασαν τα 6,14 δολάρια έναντι 5,57 δολαρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2022, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια μέτρηση στα 5,99 δολάρια ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας αναθεώρησε τον στόχο για το guidance στο σύνολο του 2023, αναμένοντας πλέον προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στην περιοχή μεταξύ των 24,70 και 25 δολαρίων έναντι της προηγούμενης πρόβλεψης για 24,50 έως 25 δολάρια ανά μετοχή.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της UnitedHealth έφτασε να σημειώνει κέρδη κοντά στο 3% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρίσκαρε και δικαιώθηκε: «170.000 ευρώ σε 22 ώρες»

gazzetta
gazzetta reader insider insider