Μπαρτσελόνα - Nike: Νέα καθυστέρηση στο κρίσιμο deal

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπαρτσελόνα - Nike: Νέα καθυστέρηση στο κρίσιμο deal
Σε προχωρημένο στάδιο έχουν φτάσει σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Mundo Deportivo, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα με τη Nike για να ολοκληρωθεί το πολύ σημαντικό deal μεταξύ τους. 

Σε προχωρημένο στάδιο έχουν φτάσει σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Mundo Deportivo, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα με τη Nike για να ολοκληρωθεί το πολύ σημαντικό deal μεταξύ τους.

Ωστόσο, ο σύλλογος αρχικά ήλπιζε να οριστικοποιήσει τη συμφωνία ανανέωσης με τη Nike μέχρι την Παρασκευή, αλλά παρά τις πολύμηνες σκληρές διαπραγματεύσεις, και οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει όλες τις λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και τα δύο μέρη εργάζονται για την οριστικοποίηση ενός συμβολαίου που θα αποδίδει στην Μπαρτσελόνα εγγυημένα 90 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μαζί με μπόνους υπογραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενώ η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για την Μπαρτσελόνα, υπάρχει βεβαιότητα ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Αυτό το συμβόλαιο με τη Nike θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο όχι μόνο για την άμεση οικονομική σταθερότητα, αλλά και επειδή θα επιτρέψει στον σύλλογο να τηρήσει τους οικονομικούς κανονισμούς και να υπογράψει νέους παίκτες, όπως είναι ο Dani Olmo. Ο σύλλογος ήλπιζε πως θα κατέθετε τα απαραίτητα έγγραφα στη La Liga, που δείχνουν ότι η συμφωνία με τη Nike θα αποφέρει αρκετά νέα έσοδα για να επιτρέψει στον σύλλογο να τηρήσει τον οικονομικό κανόνα 1:1. Δυστυχώς, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να τα καταθέσει έγκαιρα.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα παραμένει αισιόδοξη ότι μόλις υπογραφεί η συμφωνία, θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική της υγεία και θα προχωρήσει στις μεταγραφές της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider