Verizon: Έχασε τις προβλέψεις για κέρδη και έσοδα γ' τριμήνου - Πτώση για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Verizon: Έχασε τις προβλέψεις για κέρδη και έσοδα γ' τριμήνου - Πτώση για τη μετοχή
Ελαφρώς χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα τρίτου τριμήνου της Verizon.

Ελαφρώς χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα τρίτου τριμήνου της Verizon, λόγω της μείωσης των πωλήσεων ασύρματου εξοπλισμού, με τη μετοχή της στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street να υποχωρεί κατά 3,62%.

Ειδικότερα, η Verizon ανέφερε προσαρμοσμένα κέρδη 1,19 δολάρια ανά μετοχή με έσοδα 33,3 δισ. δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο, ενώ οι οικονομολόγοι ανέμεναν κέρδη 1,18 δολ / μτχ με έσοδα 33,4 δισ. δολαρίων.

Το γ' τρίμηνο του 2023 πέτυχε κέρδη 1,22 δολαρίων ανά μετοχή και έσοδα 33,3 δισ. δολαρίων. Ένας λόγος που τα φετινά έσοδα είναι εναρμονισμένα σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ήταν επειδή οι πωλήσεις ασύρματου εξοπλισμού διολίσθησαν 8,1% στα 5,3 δισ. δολάρια.

Στα θετικά νέα, οι νέοι πελάτες που απέκτησε αυξήθηκαν σε 239.000 στο τρίμηνο, έναντι πρόβλεψης για 221.000 ενώ και οι συνολικές ευρυζωνικές συνδέσεις ανέβηκαν σε περισσότερα από 11,9 εκατ. στο τέλος του τριμήνου, που ισοδυναμεί με αύξηση 16% σε σχέση με το 2023.

«Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε ισχυρά αποτελέσματα στο πελατολόγιο και την ευρυζωνικότητα, ενώ είμαστε σε καλό δρόμο για να υπερκαλύψουμε το οικονομικό guidance που έχουμε εκδώσει για ολόκληρο το 2024, με τα έσοδα από τις ασύρματες υπηρεσίες και τα προσαρμοσμένα EBITDA να κινούνται ή και να ξεπερνούν τους στόχους μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Χανς Βέστμπεργκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Honda: Ανακαλεί 720.800 μοντέλα στις ΗΠΑ λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου

Logitech: Αναθεωρεί το guidance μετά τις ισχυρές επιδόσεις β' τριμήνου

Grimaldi: Ενδιάμεσος σταθμός η Πάτρα στο δρομολόγιο Τεργέστη – Αμπάρλι

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider