Μέχρι το 2029 ο Σέβινγκ στο «τιμόνι» της Deutsche Bank - Ποιος είναι ο νέος CFO

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μέχρι το 2029 ο Σέβινγκ στο «τιμόνι» της Deutsche Bank - Ποιος είναι ο νέος CFO
Ο Άκραμ προέρχεται από τη Morgan Stanley και θα αναλάβει το ρόλο του CFO ενώ η γερμανική τράπεζα παρέτεινε επίσης τη σύμβαση του CEO Κρίστιαν Σέβινγκ κατά τρία χρόνια έως τον Απρίλιο του 2029.

Ο Ράτζα Άκραμ είναι ο «εκλεκτός» της Deutsche Bank για να αντικαταστήσει τον Οικονομικό Διευθυντή (CFO) Tζέιμς φον Μόλτκε στο πλαίσιο του «λίφτινγκ» στη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας.

Ο Άκραμ προέρχεται από τη Morgan Stanley και θα αναλάβει το ρόλο του CFO ενώ η γερμανική τράπεζα παρέτεινε επίσης τη σύμβαση του CEO Κρίστιαν Σέβινγκ έως τον Απρίλιο του 2029.

Ο Σέβινγκ προσπάθησε να εξισορροπήσει τον έλεγχο του κόστους με τις επενδύσεις για την ανάπτυξη, καθώς καλείται να επιστρέψει περισσότερα από 8 δισ. ευρώ στους μετόχους μεσοπρόθεσμα.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει τμήματα της επενδυτικής τράπεζας τα τελευταία χρόνια, επιδιώκοντας να προσλάβει ταλέντα, καθώς η ύφεση των συναλλαγών έπληξε το γερμανικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Ο Φαμπρίτσιο Καμπέλι, ο οποίος είναι επικεφαλής της εταιρικής και της επενδυτικής τραπεζικής, θα μείνει έως τον Οκτώβριο του 2028, ενώ θα ηγηθεί του τμήματος για τις ΗΠΑ παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στεφάν Σιμόν, ο οποίος θα αποχωρήσει από την τράπεζα για προσωπικούς λόγους

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider