Το Φθινόπωρο ο δεύτερος κύκλος του «Έτερος Εγώ» στην Cosmote TV

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Φθινόπωρο ο δεύτερος κύκλος του «Έτερος Εγώ» στην Cosmote TV

Στην παραγωγή του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» προχωρά η Cosmote TV μετά την επιτυχία της σειράς στην συνδρομητική της πλατφόρμα. Μάλιστα τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας θα υπογράψει και πάλι ο Σωτήρης Τσαφούλιας, θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο στην συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote και θα περιλαμβάνει τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, δίπλα στους οποίους όμως θα δούμε και μερικά καινούρια πρόσωπα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Η Cosmote TV συνεχίζει με προσήλωση στο πλάνο της παραγωγής πρωτογενούς τηλεοπτικού προγράμματος. Να υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομητική πλατφόρμα μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει σε αρκετές παραγωγές ή συμπαραγωγές, ενώ σχεδιάζει να βάλει την υπογραφή της και σε νέα project και εκπομπές.

Τα προηγούμενα έτη, με κεντρικό πυλώνα το κανάλι COSMOTE HISTORY HD, η έμφαση είχε δοθεί σε προγράμματα με θεματολογία γύρω από την ελληνική ιστορία κι εκπαίδευση. Το τελευταίο διάστημα όμως η COSMOTE TV κινείται και σε νέα, μονοπάτια, όπως αυτά της μυθοπλασίας, του αθλητικού ντοκιμαντέρ, των talk shows, της κωμωδίας, της ψυχαγωγίας κ.ο.κ.

Η παραγωγή πρωτότυπου τηλεοπτικού περιεχομένου αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην πλατφόρμα καθώς τα προγράμματα αυτά να καταγράφουν υψηλά ποσοστά αποδοχής μεταξύ των συνδρομητών της COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider