Επεκτείνεται σε 22 νησιά το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής από τον OTE και την Intracom Telecom

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεκτείνεται σε 22 νησιά το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής από τον OTE και την Intracom Telecom
Πρόκειται για ένα έργο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, με το οποίο ακόμη περισσότεροι κάτοικοι κι επισκέπτες των νησιών θα αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ.

Την επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ) σε ακόμη 22 νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου, ανέλαβαν ο Όμιλος ΟΤΕ και η Intracom Telecom.

Πρόκειται για ένα έργο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.), με το οποίο ακόμη περισσότεροι κάτοικοι κι επισκέπτες των νησιών θα αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ, αντίστοιχες με των μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, χάρη στην τεχνολογία.

Τα νησιά

Στο αναβαθμισμένο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής θα ενταχθούν, μέσα στον επόμενο χρόνο, το Αγαθονήσι, ο Άγιος Ευστράτιος, η Ανάφη, η Αντίπαρος, οι Αρκιοί, η Δονούσα, η Κύθνος, η Ηρακλειά, η Θηρασιά, η Θύμαινα, η Κέα, η Κίμωλος, τα Κουφονήσια, οι Λειψοί, η Σέριφος, η Σίκινος, η Σχοινούσα, η Τέλενδος, η Φολέγανδρος, η Χάλκη, τα Ψαρά και η Ψέριμος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider