Καφούνης: Κοινό μέτωπο για τις εκλογές της ΕΣΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καφούνης: Κοινό μέτωπο για τις εκλογές της ΕΣΕΕ
Ενόψει των επικείμενων εκλογών του τριτοβάθμιου οργάνου εκπροσώπησης των εμπόρων, ξεκίνησε μια κίνηση συνένωσης δυνάμεων, από τη Θεσσαλονίκη.

Ενόψει των επικείμενων εκλογών του τριτοβάθμιου οργάνου εκπροσώπησης των εμπόρων, ξεκίνησε μια κίνηση συνένωσης δυνάμεων, από τη Θεσσαλονίκη. Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, και επί 6 χρόνια αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σταύρος Καφούνης «έμποροι από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες της χώρας, δήλωσαν την συστράτευσή τους, με μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας νέας ανανεωμένης, σύγχρονης και ισχυρής ΕΣΕΕ».

Επίσης, ο κ. Καφούνης αναφέρει στην ανακοίνωσή του τα εξής: «Με τους εκλεκτούς συναδέλφους Δώρο Καπράλο αντιπρόεδρο ΕΣΕΕ και πρόεδρο Ε.Σ. Πειραιά , Νίκο Νομικό μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ και πρόεδρο Ε.Σ. Σαντορίνης, εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, μεταβήκαμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντήσουμε τους νεοεκλεγέντες προέδρους: Φανή Μπλίουμη Κεντρικής και Αν.Μακεδονίας-Θράκης, Ελμαλόγλου Νεκτάριο, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας , Αντώνη Φραντζή Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Κωνσταντίνο Δημάδη μέλος ΔΣ ΕΣΕΕ και όλοι μαζί να δηλώσουμε την συστράτευση μας για την δημιουργία μιας νέας, ανανεωμένης, σύγχρονης και ισχυρής ΕΣΕΕ, ενόψει των επικείμενων εκλογών.Ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, αισθάνομαι μεγάλη την ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων των Ελλήνων εμπόρων, σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τον κλάδο, με πολλές ευκαιρίες αλλά και τεράστιες προκλήσεις που απειλούν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και αυτού καθ' αυτού του φορέα.Με την αγαστή συνεργασία, καταρχάς των συναδέλφων που σήμερα μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα, αλλά και με την δέσμευση ότι το έργο μας θα στηριχθεί στις βάσεις που επί έξι χρόνια έχει θέσει με απόλυτη επιτυχία ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες, όπως έχουμε καταφέρει έως σήμερα όπου δραστηριοποιηθήκαμε ενωμένοι.Από αύριο, θα ξεκινήσω την προσπάθεια ώστε όλοι οι έμποροι, σε κάθε γωνιά της χώρας, να σταθούν δίπλα μας και να συνεισφέρει η κάθε μία και ο καθένας, όπου και όπως επιθυμεί.Ο αγώνας είναι δύσκολος και τα προβλήματα πολλά, γι' αυτό δεν περισσεύει κανείς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μόνιμος ο αντιγριπικός εμβολιασμός ενηλίκων στο φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή

Αναβάθμιση των υποδομών της ΗΔΙΚΑ - Κατεβάζει ρολά έως την Κυριακή

Δεσμευτική προσφορά από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την «Λιμνοδεξαμενή Χοχλακίων Λασιθίου» μέσω ΣΔΙΤ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider