Τσίπρας: Εμείς δεν θα προχωρούσαμε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω κρίσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Εμείς δεν θα προχωρούσαμε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω κρίσης
Ερωτηθείς για την ακρίβεια, σημείωσε ότι δεν έγιναν θεσμικές παρεμβάσεις και πως το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρούσε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Με αναφορές στον χώρο των media ξεκίνησε η συνένευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως ο τηλεοπτικός σταθμός «έχει έντονη άποψη, αλλά είναι δικαίωμα του». Ενώ στάθηκε και στην υπόθεση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Αρχικά, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «Σχεδόν όλοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μια μερολητπική στάση, ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη» και συνέχισε σχολιάζοντας πως «Το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι υπάρχει ένα έλλειμμα πλουραλισού, δεν το χρεώνω σε σας, είναι μεγάλη συζήτηση για το πού χρεώνεται».

Δεν θα προχωρούσαμε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Ερωτηθείς για την ακρίβεια, σημείωσε ότι δεν έγιναν θεσμικές παρεμβάσεις και πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρούσε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

«Εμείς δεν θα προχωρούσαμε σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε «είναι λάθος ο τρόπος διαχείρισης, μπαλώνεις τρύπες».

Σε ερώτηση αν θα επανακρατικοποιηθεί σε περίπτωση που ξαναβγεί στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι σε τέτοια περίπτωση η ΔΕΗ θα ανακτήσει το Δ (δημόσια) στην λειτουργία της, θα υπήρχε εντολή να «παγώσουν» τα τιμολόγια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Η ακρίβεια έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider