Θεοδωρικάκος: Aπόλυτη προτεραιότητα του υπ. Προστασίας του Πολίτη η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Aπόλυτη προτεραιότητα του υπ. Προστασίας του Πολίτη η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών
Για την κατασκευή νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την οποία ήδη κάνουμε πράξη», σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την κατασκευή νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σήμερα τόσο εντός, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διασφαλίσει την ομαλή κατασκευή της νέας βιβλιοθήκης στη σχολή θετικών επιστημών», επισημαίνει ακόμη ο κ.Θεοδωρικάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider