Καϊλή: «Του συζύγου είναι τα λεφτά - Ψάξτε τη σύνδεση ΜΚΟ, Ιταλών και Αφρικής»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καϊλή: «Του συζύγου είναι τα λεφτά - Ψάξτε τη σύνδεση ΜΚΟ, Ιταλών και Αφρικής»
Tα λεφτά που βρέθηκαν στο σπίτι της δε «φυτεύτηκαν» και δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα» για να προκύψουν έτσι ξαφνικά στο σπίτι της κα. Καϊλή σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο. «Τα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι και ο άνθρωπος που τα έβαλε ήταν ο σύζυγος ή σύντροφός της» πρόσθεσε.

Άλλη τροπή στην υπόθεση διαφθοράς του Qatarqate δίνει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα την Εύα Καϊλή καθώς επεσήμανε ότι η ευρωβουλευτής υποστηρίζει πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι ανήκουν στο σύζυγό της και πως η ίδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα.

Μάλιστα, η δεύτερη «βόμβα» του δικηγόρου είναι ότι τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι δεν προέρχονται από το Κατάρ, αλλά από ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Αφρική. Μάλιστα, ενέπλεξε ακόμα περισσότερο τον σύζυγο της Εύας Καϊλή, λέγοντας: «Κοιτάξτε τους Ιταλούς», εννοώντας, προφανώς, ότι ο Τζόρτζι μαζί με άλλους Ιταλούς έχουν κάνει παράνομες δραστηριότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα έλεγε η Καϊλή για το Κατάρ.

Επίσης, έκανε νύξεις ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της ευρωβουλευτού είναι από κατασχέσεις εννέα ατόμων, από τους οποίους οι τέσσερις έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του Qatargate. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ένα κομμάτι αυτών των χρημάτων εντοπίστηκε και στο σπίτι της κα Καϊλή, προσθέτοντας ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δεν έχει δωροδοκηθεί από κανέναν.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, συνεχίζοντας, άφησε αιχμές κατά του συζύγου της Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, από τον οποίο ζήτησε να δώσει εξηγήσεις σε ποιον ανήκαν αυτά τα χρήματα, γιατί βρέθηκαν στο σπίτι του και τι ακριβώς εξυπηρετούσαν. «Η Εύα Καϊλή δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα χρήματα», επανέλαβε ο συνήγορος της ευρωβουλευτού στους παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση για το Qatargate - Εμπλέκει Μπορέλ, Γιόχανσον, Μέτσολα

Γιόχανσον: «Ντροπή σας» - Οι ευρωβουλευτές ζητούν πλήρη εσωτερική έρευνα για το Qatargate

Σχοινάς για Κατάρ: «Πήρα δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες»

gazzetta
gazzetta reader insider insider