ΝΔ για «Πόθεν Έσχες» Κασσελάκη: Έχει υποχρέωση να σταματήσει «το κρυφτό»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ για «Πόθεν Έσχες» Κασσελάκη: Έχει υποχρέωση να σταματήσει «το κρυφτό»
«Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό».

«Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό» αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα «Πόθεν Έσχες». Ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον κ.Κασσελάκη για «θράσος» και «συκοφαντίες» επισημαίνοντας:

«Δεν έχει νόημα να αναλωθούμε για μια ακόμα φορά στο να απαντάμε στην χιλιοπαιγμένη κασέτα με τη λάσπη, τα ψέματα και τα λεφτόδεντρα 2.0 που αναπαρήγαγε απόψε ο κ. Κασσελάκης, σε μια ακόμα δημόσια επίδειξη τοξικότητας και άγνοιας!». Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε επίσης: «Θέλει όμως πολύ θράσος να συκοφαντεί πολιτικούς του αντιπάλους, των οποίων το πόθεν έσχες έχει ελεγχθεί 20 φορές, κατηγορώντας τους για αδιαφάνεια, όταν ο ίδιος συνεχίζει να μη δίνει το δικό του πόθεν έσχες στη δημοσιότητα!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Επίσκεψη σε εργοτάξιο του Οδικού Άξονα Πατρών-Πύργου - «Eντυπωσιακή η πρόοδος»

Κασσελάκης: «Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να μπει τέλος στην αλαζονεία του 41%»

Σκάλκος: «Η Ελλάδα στην πρώτη τριάδα απορρόφησης ευρωπαϊκών πόρων»

gazzetta
gazzetta reader insider insider