Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη - Τι εισοδήματα δήλωσε για το 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη - Τι εισοδήματα δήλωσε για το 2023
Στη δημοσιότητα έδωσε το πόθεν έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής.

Στη δημοσιότητα έδωσε το πόθεν έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, ενώ παράλληλα, δημοσιοποίησε και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

Αναλυτικά:

Συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες: 2.067.139 δολάρια

Καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά και αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα: 21.858,89 δολάρια

Δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές: 1.831.858,78 δολάρια

Συμμετοχές σε κάθε είδους επιχειρήσεις: 727.394,35 δολάρια

Επενδυτικά προϊόντα: 3.040.483,15 δολάρια

Ακίνητα (3): ΗΠΑ - Οικία 358,14τμ σε οικόπεδο 54.956,31 τμ. (Αγορά 2022), ΣΠΕΤΣΕΣ - Διώροφη κατοικία 287,80 τ.μ. + 467τμ οικόπεδο με αντικειμενική αξία 313.414,20 ευρώ (Γονική παροχή 1990), ΑΘΗΝΑ - Διαμέρισμα 105,75 τμ (Αγορά 2008).

Οχήματα (2): Επιβατικό Ι.Χ. Αγορά 2022 αξίας 101.458,68 δολάρια, Επιβατικό Ι.Χ. Αγορά 2023 αξίας 250.000,000 δολάρια

«Στείλτε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη "αλαζονεία τέλος"»

«Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στην ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, "αλαζονεία τέλος", στις ευρωεκλογές της Κυριακής, λέγοντας πως «είναι η τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια».

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε σε γιγαντοοθόνες πίνακα με οικονομικά στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση το 2023 και κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει κι αυτός τα δικά του περιουσιακά στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.

Επισήμανε ότι στον πίνακα αυτόν περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά του συζύγου του. Είπε ότι «τα πιστόλια του Μαξίμου ετοιμάζονται να πυροβολήσουν» τον σύζυγο του και τους κάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, διότι εκείνος δεν πολιτεύεται, και αν θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο.

Παρουσίασε και συγκριτικό πίνακα με τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη το 2021 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για το θέμα του «πόθεν έσχες», ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του παραμένει κλειστή.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε και αυτοκριτική για δικές του ευθύνες σχετικά με την υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης για πόθεν έσχες: Δεν έχω να κρύψω τίποτα - Ο πρωθυπουργός να απαντήσει για τον εαυτό και για το κόμμα του

ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις στο ρεύμα: Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο

Μητσοτάκης: Σούπερ μάρκετ και ενοίκιο τα δύο βασικά προβλήματα της ακρίβειας - Οι πολυεθνικές τιμωρούν τις μικρές αγορές

gazzetta
gazzetta reader insider insider