Γεωργιάδης: Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες
Το πόθεν έσχες που παρουσίασε χθες κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και συνομίλησε με τον Θάνο Σιαφάκα, στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας».

Το πόθεν έσχες που παρουσίασε χθες κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και συνομίλησε με τον Θάνο Σιαφάκα, στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας».

Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αρχικά ο Υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης στο δημοσιογράφο “Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη (…) Και ίδιος το είχε παραδεχτεί ότι παραβίασε το νόμο (…). Αυτό που παρουσίασε δεν ταυτίζεται με τη δήλωση που είχε κάνει το ’23. Διότι, αυτό που παρουσίασε χθες ήταν μία συνολική περιουσία με ακίνητα, αυτοκίνητα και επενδυτικά προϊόντα και καταθέσεις περίπου 5 εκατομμύρια συνολική αξία, δάνεια 1,8 εκατομμύρια και μία αγορά σπιτιού που δεν έγραφε τη σελίδα. Άρα, ο κ. Κασσελάκης σήμερα είναι αυτός που έχει περίπου 1,2 εκατομμύρια μετρητά και 2 ακριβά σπίτια και 2 πολύ ακριβά αυτοκίνητα (…)”.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαλίστατος Ά. Σκέρτσος φαίνεται ότι έπαθε αφωνία

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 14,7% το προβάδιμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ψηλά η αποχή

Σκέρτσος: Άλλο τηλεοπτικό show και άλλο κατάθεση πόθεν έσχες

gazzetta
gazzetta reader insider insider