Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντά ο υπουργός Υγείας.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ της Κυριακής, κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας για «αδιευκρίνιστα ποσά» και «2.200.000 σε βαλίτσες και δύο φακέλους».

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη μάλιστα ως «λαδέμπορα» και αναφέρει «επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!!» με τον υπουργό Υγείας να προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή. «Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή» κατά του Παύλου Πολάκη, τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας μάλιστα πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. «Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης, σε «τιτίβισμά» του είχε αναφέρει ότι ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, πέταξε ο Στέφανος Κασσελάκης, που ισχυρίστηκε πως «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα».

«Δηλαδή, ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ προφανώς έπαιρνε… Αυτό μόλις είπε. Διότι, αν ποτέ δεν έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει μαύρα" όχι "ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει μαύρα"… και του λένε γράφει "πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ" Ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν… Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Times και Thetravel.com «ψηφίζουν» Άνδρο για διακοπές εκτός σεζόν

Πούτιν σε Κιμ: Σε πρωτοφανές επίπεδο οι δεσμοί Ρωσίας - Βόρειας Κορέας

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ η H&M: «Τζιράρει» πάνω από 180 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider