Ευάγγελος Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει «μαύρα»;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευάγγελος Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει «μαύρα»;
«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές».

Θέση για όσα γίνονται τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρύτερα της Κεντροαριστεράς πήρε ο βουλευτής Επικρατείας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά και την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που άναψε «φωτιές» καθώς ανέφερε πως «κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός» υπογράμμισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι το ποσοστό δεν είναι κακό, ωστόσο δεν είναι «για να πετάμε και στα σύννεφα». «Σημαίνει ότι κάτι δεν δούλεψε καλά, δεν δούλεψε ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ καλά ούτε στις τοπικές, ούτε συντονιστικά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν υπήρχε ένας καλύτερος συντονισμός. Επίσης, θεωρώ ότι κάποιοι δεν βοηθήσανε» πρόσθεσε.

Σχετικά με το αν υπάρχει ρήξη μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι έχει ούτε ο Κασσελάκης τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα, ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη. Και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, είναι ή άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»: Πληρωμή 1.137 δικαιούχων - «Φορτίζω Παντού»: Παράταση για αιτήσεις

O ΟΟΣΑ επαινεί την Ελλάδα για σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση της δωροδοκίας

Σκέρτσος: Οικονομική ανάπτυξη και κράτος δικαίου συμβαδίζουν

gazzetta
gazzetta reader insider insider