Κασσελάκης για Κύπριους αγνοούμενους: Η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης για Κύπριους αγνοούμενους: Η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά
Το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων θέτει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων θέτει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του, ενώ στέλνει μήνυμα συνεργασίας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συνάντησε την γυναίκα «σύμβολο» της τραγωδίας του 1974, Χαρίτα Μάντολες νωρίτερα το Σάββατο.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης, «Οι Κύπριοι αγνοούμενοι είναι και Ευρωπαίοι αγνοούμενοι. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά. Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ενωθεί -ούτε καν πάνω στο μνήμα- 50 χρόνια μετά. Εμείς, θα αναδείξουμε το ανθρωπιστικό αυτό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θα σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα χιλιάδων οικογενειών».

«Αγαπητέ Νίκο: Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου να συναντήσεις τη Χαρίτα Μάντολες, τα λόγια της οποίας πρέπει να μας εμπνέουν όλους. Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές. Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση» τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πυροσβεστική: 30 φωτιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα

Χούθι προς Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό - «Χωρίς κόκκινες γραμμές η επίθεσή μας»

Λωρίδα της Γάζας: Μαίνονται οι μάχες στη Ράφα - Μπαράζ ισραηλινών πληγμάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider