Spend It: 5 επώνυμα κρασιά για το Φθινόπωρο

Spend It: 5 επώνυμα κρασιά για το Φθινόπωρο

Με τον τρύγο να ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, οι οινοπαραγωγοί ετοιμάζονται να «κλείσουν» τα βαρέλια τους, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, με τα κρασιά της νέας χρονιάς.

Ευκαιρία να δούμε μερικά... επώνυμα κρασιά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Mπορεί πλέον οι δύο σταρ του κινηματογράφου να έχουν πάρει διαζύγιο και να βρίσκονται στα δικαστήρια για να χωρίσουν τους... γαλλικούς αμπελώνες, όμως ως ζευγάρι, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν επενδύσει στο «Chateau Miraval».

Σε έκταση 4.000 στρεμμάτων στη Νότια Γαλλία βρίσκεται ένας πολύ αξιόλογος αμπελώνας στον οποίο παρήγαγαν το δικό τους κρασί.

Πρόκειται για το ροζέ ομώνυμο κρασί «Chateau Miraval», η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 22 ευρώ, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

insider

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Νεοϋορκέζα ηθοποιός, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που είναι γνωστή σχεδόν σε όλο τον κόσμο ως η πρωταγωνίστρια της σειράς Sex and the City, δημιούργησε τη δική της σειρά «ετικετών» κρασιού, η οποία έχει κερδίσει περισσότερα από 5 διακρίσεις και βραβεία.

Όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο της Invino, η σειρά κρασιών SJP, παράγεται από σταφύλια που προέρχονται από τις «καλύτερες περιοχές του κόσμου» και ακολουθεί τη μεθοδολογία των οινοπαραγωγών της Νέας Ζηλανδίας.

Τα κρασιά της διάσημης ηθοποιού έχουν αρχική τιμή πώλησης από 12 ευρώ, όμως αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

insider

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις

Η κίνηση των ηθοποιών Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις να δημιουργήσουν τη δική τους «ετικέτα» κρασιού, είχε περισσότερο φιλανθρωπικό και λιγότερο επιχειρηματικό χαρακτήρα.

Το ζευγάρι ηθοποιών συνεργάστηκε με το nockingpointwines.com, για να δημιουργήσουν μία «ετικέτα», τα έσοδα της οποίας θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως αναφέρεται σχετικά και στον ιστότοπο, τα έσοδα καλύπτουν ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.

insider

Ποστ Μαλόνε

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του διάσημου ράπερ Ποστ Μαλόνε είναι ένα «δροσερό» ροζέ, από ποικιλίες γαλλικών σταφυλιών, το οποίο άρχισε να κυκλοφορεί στην Ευρώπη το καλλοκαίρι του 2020.

Το κρασί ονόματι Maison No.9, φαίνεται να είναι μόνο μία πτυχή του brand, το οποίο αποτελεί μία φιλόδοξη επιχειρηματική κίνηση και περιλαμβάνει μέχρι ρούχα και αξεσουάρ με το ίδιο logo.

insider

Κάιλι Μινόγκ

Η Αυστραλιανή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ μέσα στο 2020 κυκλοφόρησε 4 «ετικέτες» με την υπογραφή της.

Τα κρασιά που φέρουν το όνομα της ακολουθούν το μοντέλο «value for money», επιλέγοντας ποικιλίες της Νότιας Γαλλίας και τρίμηνη ωρίμανση, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

insider

Από την Χρυσάνθη Στέτου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ