North Face και Gucci ενώνουν πάλι δυνάμεις σε μια νέα χειμερινή συλλογή ρούχων για σκι

Στο δεύτερο κεφάλαιο της συνεργασίας τους North Face και Gucci εμπλουτίζουν το μοδάτο οπλοστάσιό τους με έντονα prints και ευμεγέθη logos σε μια νέα πλήρη συλλογή χειμερινών ρούχων και αξεσουάρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις πίστες των κοσμικών χιονοδρομικών.
North Face και Gucci ενώνουν πάλι δυνάμεις σε μια νέα χειμερινή συλλογή ρούχων για σκι

Πέρυσι, η North Face και η Gucci έκαναν μεγάλο θόρυβο όταν από τη συνεργασία τους προέκυψε μια συλλογή με ξεχωριστό στιλ από τη δεκαετία του '70, με ρούχα διακοσμημένα με εντυπωσιακά μοτίβα και φανταχτερά λογότυπα.

Διαβάστε ακόμα: Xbox και Gucci συνυπογράφουν 100 συλλεκτικές κονσόλες των 10.000 δολαρίων

Φέτος οι δύο φίρμες επιστρέφουν με το δεύτερο κεφάλαιο της χειμερινής τους «εποποιίας», η οποία απ' ό.τι φαίνεται είναι μεγαλύτερη και καλύτερη. Η νέα συλλογή δανείζεται από τους προκατόχους της μια σειρά από εμπριμέ prints, τοπία και λογότυπα που εμφανίζονται σε όλα τα 126 κομμάτια της.

Εικόνα
Πλεκτό πουλόβερ The North Face x Gucci, 1.980 δολάρια (Πηγή: Gucci)

Η γκάμα περιλαμβάνει τυπικά χειμερινά outfit, όπως σαλοπέτες, αθλητικές φόρμες, πλεκτά και φούτερ, αλλά και ασυνήθιστες ζακέτες με φερμουάρ και μεταξωτά φορέματα που είναι περισσότερο Gucci από ό,τι North Face. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μεγάλη επιλογή σε ολόσωμα σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο πλήθος στις πίστες των χιονοδρομικών.

Εικόνα
Ανδρικές μπότες ορειβασίας The North Face x Gucci, 1.490 δολάρια (Πηγή: Gucci)

Το λογότυπο Half-Dome με τις δύο επωνυμίες φιγουράρει σε αξεσουάρ όπως μπότες με έντονα χρώματα, τσάντες, καπέλα και σακίδια πλάτης. Το δίδυμο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αυτή τη δεύτερη συνεργασία, προσθέτοντας στην ποικιλία αξεσουάρ οδοιπορίας, τζάκετ τύπου Nuptse και ρετρό αντιανεμικά σε μια ποικιλία που υπερβαίνει τα όρια της παράδοσης και αποθεώνει το πνεύμα της εξερεύνησης.

Εικόνα
Μπουφάν The North Face x Gucci 3,400 δολάρια (Πηγή: Gucci)

Οι τιμές στη συλλογή North Face x Gucci κυμαίνονται από 550 έως 4.500 δολάρια. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη, τεράστια συλλογή μαζί με τα προϊόντα της πρώτης συνεργασίας, στον ιστότοπο της Gucci και να ετοιμαστείτε έγκαιρα για τη χριστουγεννιάτικη εξόρμησή σας στις χιονισμένες κοσμικές βουνοκορφές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ