Louis Vuitton x Nike Air Force 1: Σε δημοπρασία από τον Sotheby's τα πολυπόθητα sneakers του Virgil Abloh

Τα sneakers Nike Air Force 1 με την υπογραφή του εκλιπόντα δημιουργικού διευθυντή της Louis Vuitton, Virgil Abloh πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους σε ειδική δημοπρασία του οίκου Sotheby's. Οι προσφορές για τις αποκλειστικές χρωματικές αποχρώσεις των αθλητικών παπουτσιών ξεκινούν από τα 2.000 δολάρια.
Louis Vuitton x Nike Air Force 1: Σε δημοπρασία από τον Sotheby's τα πολυπόθητα sneakers του Virgil Abloh

Τα ιδιαίτερα περιζήτητα sneakers Air Force 1 που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία της Nike με τον εκλιπόντα δημιουργικό διευθυντή της Louis Vuitton, Virgil Abloh, θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's. Οι προσφορές ξεκινούν από 2.000 δολάρια και μπορούν να υποβληθούν στον ιστότοπο του Sotheby's από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο Virgil Abloh, τιτάνας του design και επικεφαλής της Luis Vuitton Menswear

Συνολικά θα δημοπρατηθούν 200 ζευγάρια της ειδικής έκδοσης των αθλητικών παπουτσιών, με το 100% των εσόδων να διατίθεται στο Ταμείο Υποτροφιών The Virgil Abloh «Post Modern», το οποίο υποστηρίζει την εκπαίδευση Μαύρων, Αφροαμερικανών ή αφρικανικής καταγωγής φοιτητών.

Εικόνα

Η συλλογή αθλητικών παπουτσιών Louis Vuitton χ Nike Air Force 1 δημιουργήθηκε αρχικά για τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου μόδας. Για αυτό το ειδικό λανσάρισμα, κάθε ζευγάρι sneakers θα πωλείται με μια πιλοτική θήκη Louis Vuitton που έχει επανασχεδιαστεί στο εμβληματικό πορτοκαλί χρώμα του γαλλικού οίκου πολυτελείας και είναι κατασκευασμένο από δέρμα Taurillon με το διάσημο μονόγραμμα της φίρμας.

Εικόνα

Σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η Louis Vuitton θα ανοίξει μια έκθεση για να παρουσιάσει και τα 47 ζευγάρια από τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα. Όσον αφορά τις πωλήσεις των πολυπόθητων sneakers, ο οίκος ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες ποσότητες και πρόκειται να πωληθούν αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Louis Vuitton.

A post shared by Sotheby's (@sothebys)

Πάντως τα χρώματα για τη λιανική πώληση θα είναι διαφορετικά από αυτά που φαίνονται στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα. Ως μέρος της τελευταίας δημιουργίας του διάσημου σχεδιαστή, τα Louis Vuitton χ Nike Air Force 1 του Virgil Abloh θα είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ