Gigi Hadid:Μια κλεφτή ματιά στη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων στο γκαράζ του supermodel

Με την περιουσία της να αγγίζει τα 29 εκατ. δολάρια και τις αμοιβές από τις αποκλειστικές της συνεργασίες να βρίσκονται στα ύψη, η Gigi Hadid είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα της εποχής της. Αν υπάρχει, ωστόσο, ένα πράγμα που ανταγωνίζεται την ομορφιά της αυτό είναι η φαντασμαγορική συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ της.
Gigi Hadid:Μια κλεφτή ματιά στη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων στο γκαράζ του supermodel

Όταν ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Paul Marciano ανακάλυψε την Gigi Hadid και τη χρησιμοποίησε στην καμπάνια Baby Guess, εκείνη ήταν ήταν μόλις δύο ετών. Η επόμενη δουλειά της στο χώρο της μόδας ωστόσο ήρθε πολύ αργότερα.

Ενώ ακολούθησε τις πτυχιακές της σπουδές στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στο μόντελινγκ και εντάχθηκε στο δυναμικό της IMG Models. Κάνοντας το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2014, η καριέρα της Gigi Hadid εκτοξεύτηκε, κερδίζοντας πολλές φορές τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Jason Statham - Mια κλεφτή ματιά στα εξωφρενικά supercars που έχει στο γκαράζ του ο Βρετανός action hero

Έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας όπως οι Michael Kors, Chanel και Marc Jacobs. Συχνή παρουσία στα εξώφυλλα των περιοδικών, η Gigi Hadid είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες μεγάλων brands, συμπεριλαμβανομένων των Tommy Hilfiger, Versace και Evian. Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, υπολογίζεται ότι κερδίζει 9-10 εκατ. δολάρια μέσω των συμβολαίων και των αποκλειστικών συνεργασιών της ενώ η περιουσία της αγγίζει τα 29 εκατ. δολάρια.

Αγαπημένες επενδύσεις της Hadid αποτελούν τα πολυτελή ακίνητα αλλά και τα ακριβά αυτοκίνητα. Στο γκαράζ της μάλιστα υπάρχει παρκαρισμένη μια συλλογή μοντέλων -από Range Rover μέχρι Ferrari- που αξίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Aς ρίξουμε όμως μια ματιά στην αξιόλογη συλλογή της.

Ferrari 599 GTB (330.000 δολάρια)

Ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της Ferrari, η 599 GTB προσφέρει μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία με το αλουμινένιο σασί και τον πανίσχυρο κινητήρα V12. Το περιορισμένης έκδοσης supercar αποδίδει 602 ίππους φτάνοντας από στάση στα 100 χλμ. μέσα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Εκτός φυσικά από την ταχύτητα, η πολυτέλεια και η άνεση της 599 GTB είναι κορυφαίας κλάσης, εφάμιλλης της ομορφιάς της ιδιοκτήτριάς της.

Range Rover Vogue (101.000 $)

Μία από τις βασικές εκδόσεις στη σειρά Range Rover, η έκδοση Vogue των 101.000 δολαρίων, προσφέρει την ίδια άνεση και φινέτσα με τα άλλα εμβληματικά αυτοκίνητα της συλλογής. Το μοντέλο παρέχει μια επιλογή μεταξύ τριών διαφορετικών κινητήρων, με τους V6 και V8 να είναι οι δημοφιλείς επιλογές. Το όχημα διαθέτει τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα, και εκπληκτικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με χαρακτηριστικά όπως ατμοσφαιρικό φωτισμό LED και δερμάτινα κλιματιζόμενα καθίσματα.

BMW M2 (52.000 $)

Η Gigi Hadid έγινε η πρέσβειρα της φίρμας για την καμπάνια BMW M2 το 2016 καθώς και η ίδια ήταν κάτοχος ενός μοντέλου. Σύμφωνα με το Autocar, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με έναν εξακύλινδρο turbo κινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 365 ίππους. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς M, το M2 προσφέρει μεγαλύτερη περισσότερη ευελιξία και διαθέτει το στάνταρ κλασικό εσωτερικό της BMW με δερμάτινα καθίσματα Alcantara και σύστημα ψυχαγωγίας υψηλής τεχνολογίας.

Audi A8 L (123.045 $)

Ένα από τα πιο πολυτελή σεντάν της λίστας, το Audi A8 L είναι η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο του εκπληκτικού Audi A8. Το A8 L είναι κατασκευασμένο για κομψότητα και πολυτέλεια. Η αίσθηση της αξεπέραστης άνεσης είναι διάχυτη στο εσωτερικό με ηλεκτρικά κινούμενα καθίσματα και μέγιστο χώρο για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Επιπλέον, διαθέτει δύο οθόνες που δείχνουν ένα διαισθητικό σύστημα infotainment με έγκαιρη απτική ανάδραση για καλύτερη εμπειρία.

Cadillac Escalade (76.295 $)

Αγαπημένο αυτοκίνητο των διασημοτήτων, η Cadillac Escalade έχει γίνει δείκτης και σύμβολο επιτυχία. Το SUV σημαίνει πλούτο και θέση, καθώς πολλές προσωπικότητες αποκτούν μια προσαρμοσμένη έκδοση που προσφέρει ιδιωτικότητα και πολυτέλεια, όπως αναφέρει η Motor Trend. Η Cadillac κέρδισε για πρώτη φορά τις επώνυμες προτιμήσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και από τότε κατάφερε να μην λείπει από τα επώνυμα γκαράζ. Το Escalade διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων για ομαλή οδήγηση και σύστημα ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης.

Audi Q7 (55.800 $)

Το πολυτελές όχημα τριών σειρών καθισμάτων είναι το τέλειο οικογενειακό αυτοκίνητο για διασημότητες που ταξιδεύουν με στυλ, καθώς κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα πιο ευχάριστα και ευέλικτα SUV. Το μοντέλο διατίθεται με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Premium, Premium Plus και Prestige. Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο κινητήρες: έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λίτρων και έναν κινητήρα V6 3,0 λίτρων.

Mercedes Benz GTR AMG (162.900 $)

Η Hadid απέκτησε το αυτοκίνητο έπειτα από τη συνεργασία της με τον frontman της Mercedes και οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton, για την καμπάνια της Tommy Hilfiger. Το GTR AMG προσφέρει επιδόσεις με χαρακτηριστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού και εξαιρετική κομψότητα, καθιστώντας ένα από τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Σύμφωνα με τη Mercedes-AMG, το supercar έχει τελική ταχύτητα 317 χλμ./ώρα και επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ