Birkenstock X Manolo Blahnik: Η συνεργασία που μεταμόρφωσε τα σανδάλια του τουρίστα σε υποδήματα πολυτελείας

Η Birkenstock, η γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει τα «σανδάλια του Γερμανού τουρίστα» μόλις έκανε την έκπληξη. Έδωσε τα χέρια με τον Manolo Blahnik σε μια νέα συλλογή από διακοσμημένα σανδάλια που μεταμορφώνουν τα κλασικά σχέδια που ξέραμε σε παπούτσια που έχουν βγει από το «Sex and the City»
Birkenstock X Manolo Blahnik: Η συνεργασία που μεταμόρφωσε τα σανδάλια του τουρίστα σε υποδήματα πολυτελείας

Αν τα δημοφιλή σανδάλια Birkenstock σας φαίνονται πολύ απλά, μια συνεργασία-έκπληξη έρχεται να αλλάξει εντελώς το το στυλ τους. Η γερμανική φίρμα υποδημάτων συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Manolo Blahnik για μια ολοκαίνουργια συλλογή που εμπνέεται από την κεντρική ηρωίδα της σειράς «Sex and the City», Carrie Bradshaw.

Διαβάστε ακόμα: Adidas X Gucci - Η συνεργασία της χρονιάς σε μια νέα αποκλειστική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ

Η νέα σειρά της Birkenstock διαθέτει τα κλασικά σχέδια για τα οποία αγαπήθηκαν τα γερμανικά σανδάλια, αλλά με τις λαμπερές λεπτομέρειες, τα υλικά και το στυλ που αποτελούν σήμα-καταθέν του Manolo Blahnik. Τα ζευγάρια είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα στις αγκράφες τους και συσκευασμένα σε ένα αποκλειστικό πουά κουτί παπουτσιών και τσάντα σκόνης που ακολουθεί τις στυλιστικές επιταγές του διάσημου σχεδιαστή παπουτσιών.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Manolo Blahnik δήλωσε: «Τα Birkenstock ήταν στην γκαρνταρόμπα μου από την αρχή. Τα αγαπώ και φοράω τα δικά μου για πολλά χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Ο συνδυασμός της αισθητικής Manolo Blahnik με την καθημερινή άνεση του Birkenstocks είναι απλά υπέροχος!»

Στο ίδιο μήκος κύματος, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Kristina Blahnik, πρόσθεσε: «Η BIRKENSTOCK μοιράζεται τις αξίες τόσο της επωνυμίας όσο και των βασικών σχεδιαστικών αρχών και ήταν χαρά να τις ζωντανέψουμε στη νέα συλλογή Manolo Blahnik για την BIRKENSTOCK. Το αποτέλεσμα είναι διαχρονικά, υψηλής ποιότητας σχέδια που έχουν δημιουργηθεί για να τα αγαπάμε και να τα απολαμβάνουμε».

Οι φανατικοί των ιδιαίτερων σανδαλιών θα μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Arizona σε δέρμα ή σε φούξια ή μπλε χρώματα με βελούδινο επάνω μέρος, επένδυση από μικροΐνες και κρυστάλλινη αγκράφα. Αντίστοιχα, το μοντέλο Boston θα διατίθεται επίσης σε δέρμα ή σε φούξια ή μπλε βελούδο με κρυστάλλινη αγκράφα και δερμάτινη επένδυση που ταιριάζει χρωματικά στο εξωτερικό.

Εικόνα

Η συλλογή Birksenstock X Manolo Blahnik βέβαια δεν έρχεται σε τιμή... σανδαλιού. Τα παπούτσια θα κυμαίνονται μεταξύ 750 και 810 δολαρίων ανά ζευγάρι και θα παρουσιαστούν στις 24 Μαρτίου 2022, για αρχή στο 1774.com και στο Manoloblahnik.com και αργότερα στα καταστήματα Manolo Blahnik, καθώς και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο.