Jennifer Lopez: Πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι με το πράσινο διαμάντι που της χάρισε ο Ben Affleck

Το δαχτυλίδι με το οποίο ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Jennifer Lopez, είναι μοναδικό στον κόσμο και η τιμή του προκαλεί ίλιγγο.
Jennifer Lopez - Ben Affleck (Πηγή: AP Photo)

Η Jennifer Lopez δέχθηκε πρόσφατα τη δεύτερη πρόταση γάμου από τον Ben Affleck. Μάλιστα, η ίδια η Λατίνα σταρ ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός δημόσια, μιλώντας on camera στην ιστοσελίδα On The JLo. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά και το δαχτυλίδι, με το οποίο της έκανε πρόταση ο γνωστός ηθοποιός. Ένα μονόπετρο με ένα τεράστιο πράσινο διαμάντι 8.5 καρατίων στο κέντρο του.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez, Ben Affleck: Το νέο σπίτι τους είναι μια φαντασμαγορική βίλα 50 εκατ. δολαρίων

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Lopez, σχεδόν όλοι άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες για το περίφημο δαχτυλίδι της. Σύμφωνα με την Jenny Luker, Πρόεδρο της Platinum Guild International USA, η οποία μίλησε στο περιοδικό USMagazine πάντως, το συγκεκριμένο κόσμημα έχει τουλάχιστον διπλάσια αξία, από εκείνο με το οποίο ο Affleck της έκανε πρόταση το 2002.

Εικόνα

Τότε ο ηθοποιός είχε αγοράσει στην αγαπημένη του ένα μονόπετρο με ένα ροζ διαμάντι 6.1 καρατίων, η αξία του οποίου έφτανε τα 2.5 εκατ. δολάρια. Οι δυο τους δεν ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας κι έτσι η JLo αποφάσισε να το δώσει πίσω στον Affleck όταν χώρισαν το 2004.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο αγαπημένος της ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την επιλογή του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού, το οποίο μπορεί να κοστίζει από 5 μέχρι και 10 εκατ. δολάρια. «Πραγματικά δεν υπάρχει αντίστοιχο στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι ο Affleck το κυνηγούσε εδώ και καιρό σε δημοπρασίες», ανέφερε με τη σειρά της η γεμολόγος Corrine Taylor Davis στο USMagazine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fashion Wallett (@fashion_wallett)

Είχε, όμως, λόγο ο ηθοποιός που έψαχνε το συγκεκριμένο διαμάντι σε πράσινο χρώμα. Κι αυτό γιατί το πράσινο έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Jennifer Lopez. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, «το πράσινο είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως θυμάστε ΤΟ πράσινο φόρεμα», αναφερόμενη φυσικά στο Versace, που είχε φορέσει στα βραβεία Grammy το 2000. «Συνειδητοποίησα ότι στις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, φορούσα κάτι πράσινο».

Ο Ben Affleck πάντως δεν το ξέχασε ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ