Τα κοσμήματα αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ που φόρεσε η Jennifer Lopez στον γάμο της με τον Ben Affleck

Τα κοσμήματα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φόρεσε η Jennifer Lopez στον γάμο της με τον Ben Affleck κόστισαν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κοσμήματα αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ που φόρεσε η Jennifer Lopez στον γάμο της με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γιόρτασαν τον δεύτερο γάμο τους το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου, με συγγενείς και φίλους του ζευγαριού να δίνουν το παρών στην έπαυλη του ηθοποιού, αξίας σχεδόν 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Ματ Ντέιμον.

Διαβάστε ακόμη: Οι προπονητές της Premier League με τα πιο αξιοζήλευτα ρολόγια

Ο εορτασμός του γάμου τους ξεκίνησε με ένα δείπνο την Παρασκευή 19 Αυγούστου, ακολούθησε η επίσημη τελετή στις 20 και κορυφώθηκε με το κυριακάτικο μπάρμπεκιου μία ημέρα μετά. Κατά τη διάρκεια της τελετής το Σάββατο 20 Αυγούστου, η Jennifer Lopez φόρεσε τρεις εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Ralph Lauren, μαζί με κοσμήματα με διαμάντια και μαργαριτάρια αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως ανέφερε το αμερικανικό Page Six Style, η 50χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε αρχικά φορώντας ένα ζευγάρι «κλασικά σκουλαρίκια από λευκά μαργαριτάρια από τη Νότια Θάλασσα, μαζί με διαμάντια σε πλατίνα» από τον κοσμηματοπώλη Mikimoto. Αυτά τα πολυτελή σκουλαρίκια εκτιμώνται ότι κοστίζουν πάνω από 50.000 ευρώ και τα συνδύασε με ένα λουλουδένιο δαχτυλίδι με μαργαριτάρι και διαμάντια που πωλείται στα 38.000 ευρώ.

Για τη δεύτερη εμφάνιση, η Jennifer Lopez επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 85.000 ευρώ, ενώ το φόρεμά της είχε λεπτομέρειες από κρύσταλλο Swarovski, καθώς και στολίδια με πέρλες και μικροπιέτες από μεταξωτό τούλι.

Ωστόσο, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς ήταν το τρίτο look. Η Lopez φόρεσε ένα κομψό φόρεμα με λαιμόκοψη, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski διαφορετικών μεγεθών. Η τραγουδίστρια συνόδευσε το σχέδιο υψηλής ραπτικής με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια 27 καρατίων σε σχήμα αχλαδιού.