Στο νέο ηλεκτρικό MINI x Pokémon οδηγείς παρέα με ένα Pikachu

Μια συνεργασία που κανείς δεν περίμενε, αλλά όλοι ήθελαν να δουν.
Στο νέο ηλεκτρικό MINI x Pokémon οδηγείς παρέα με ένα Pikachu

Το νέο ηλεκτρικό MINI x Pokemon είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που υπόσχεται να συναρπάσει κάθε λάτρη της ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων, καθώς και τους συλλέκτες ιδιαίτερων μοντέλων.

Διαβάστε ακόμη: Model L100: Το φουτουριστικό όραμα της Ford για την πολυτελή Lincoln

Το λανσάρισμά του μάλιστα έγινε σε μια μοναδική περίσταση, αφού είναι η πρώτη φορά που το εργοστάσιο αυτοκινήτων MINI κατασκεύασε ένα προϊόν αυτού του τύπου, με αφορμή των εορτασμό της Gamescom, μιας από τις πιο σημαντικές εκθέσεις αφιερωμένες σε ηλεκτρονικά προϊόντα και βιντεοπαιχνίδια στην Ευρώπη.

Η φετινή εκδήλωση συγκέντρωσε λάτρεις των gadget και της τεχνολογίας από τη Γερμανία (τόπος διεξαγωγής της) αλλά και από διάφορα μέρη της Ευρώπης. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρώτο αυτοκίνητο MINI x Pokemon.

Το MINI x Pokemon είναι ένα Aceman Concept, η σειρά αυτοκινήτων της εταιρείας (ιδιαίτερα γνωστή για το Mini Cooper) που είναι 100% ηλεκτρικά και σηματοδοτεί την αρχή των μελλοντικών στόχων της εταιρείας για επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων σε ολόκληρη τη γκάμα της, πριν από το 2030. Το MINI Concept Aceman έχει τέσσερις πόρτες, χωράει πέντε άτομα στα καθίσματά του και διαθέτει ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν τραβάει την προσοχή μόνο για την προηγμένη τεχνολογία του, αλλά και για τον αρχικό σχεδιασμό του, που αντιπροσωπεύει μια συμμαχία με τα Pokemon, έτσι ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι πολύ πιο ελκυστική. Φυσικά, το Pikach, το πιο εμβληματικό Pokemon, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Όταν ο οδηγός μπαίνει στο αυτοκίνητο, στην κύρια οθόνη του μπορεί να δει μια pokeball σε μπλε φόντο, η οποία εμφανίζεται επίσης στις πόρτες και στο κύριο ταμπλό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση. Μετά από αυτό θα εμφανιστεί το Pikachu με τους κεραυνούς του, δημιουργώντας ένα τρομερό εφέ, λες και ο οδηγός μπαίνει αυτομάτως μέσα στον κόσμο των Pokemon.

Σίγουρα οι φαν της σειράς θα το λατρέψουν. Όσο για την τιμή του; Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ