Amy Winehouse: In Her Words - Το ημερολόγιο και οι χειρόγραφοι στίχοι της αείμνηστης σταρ γίνονται βιβλίο

Το ημερολόγιο και οι χειρόγραφοι στίχοι της Amy Winehouse γίνονται βιβλίο. Η εγκεκριμένη από τους γονείς της έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τα 40ά γενέθλια της αείμνηστης τραγουδίστριας.
Amy Winehouse: In Her Words - Το ημερολόγιο και οι χειρόγραφοι στίχοι της αείμνηστης σταρ γίνονται βιβλίο

Μια συλλογή από αδημοσίευτες σημειώσεις, χειρόγραφους στίχους και προσωπικές φωτογραφίες της Amy Winehouse, ενός πρόωρα χαμένου ταλέντου της σύγχρονης μουσικής, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι σε μορφή βιβλίου. Όπως η έκδοση «Kurt Cobain: Journals» πριν από δύο δεκαετίες, το βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words» παρέχει μια βαθύτερη ματιά στο μυαλό ενός ταλέντου μιας ολόκληρης γενιάς, το οποίο χάθηκε σε ηλικία 27 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Φρέντι Μέρκιουρι - 1.500 προσωπικά του αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία - Άνω των 6,8 εκατ. ευρώ η αξία τους

Ο εκδοτικός οίκος HarperCollins θα εκδώσει το έγχρωμο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο 288 σελίδων στις 29 Αυγούστου, με την οικογένεια της Winehouse να έχει ήδη εγκρίνει το έργο. Μάλιστα οι γονείς της Amy, Janis και Mitch Winehouse, υπογράφουν και τον πρόλογο της έκδοσης.

«Αυτή η όμορφη νέα συλλογή με σημειώσεις και σκέψεις της Amy δείχνει μια άλλη πλευρά της: τον διασκεδαστικό και πνευματώδη εαυτό της. Θέλαμε να το μοιραστούμε αυτό με τους θαυμαστές της Amy, ώστε να απολαύσουν και αυτοί την Amy, με τα δικά της λόγια», ανέφεραν οι γονείς της αείμνηστης τραγουδίστριας σε μια δήλωση.

Επιπλέον, η περιουσία της Amy Winehouse θα δωρίσει το 100% των δικαιωμάτων που λαμβάνει από την πώληση του «In Her Words» στο Ίδρυμα Amy Winehouse, με ελάχιστη δωρεά 70.000 λίρες.

Το «In Her Words» εκδίδεται μόλις δύο εβδομάδες πριν από τα 40ά γενέθλια της Winehouse, στις 14 Σεπτεμβρίου (η ερμηνεύτρια του «Rehab» πέθανε τον Ιούλιο του 2011 από υπερβολική χρήση αλκοόλ).

«Για να κατανοήσουμε πλήρως την Amy Winehouse, τώρα, στα 40ά γενέθλιά της, αυτό το εξαιρετικά προσωπικό και αποκαλυπτικό βιβλίο, γεμάτο με τις προσωπικές σκέψεις και τα συναισθήματά της, αποκαλύπτει την καρδιά μιας καλλιτέχνιδας που ονειρευόταν πολύ και νοιαζόταν βαθιά», ανέφερε η Lisa Sharkey της HarperCollins σε μια δήλωση.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που δημοσιεύσαμε αυτό το πολύτιμο αναμνηστικό και είμαστε ευγνώμονες στους γονείς της, Janis και Mitch, που μοιράστηκαν την ψυχή της κόρη τους σε αυτό το όμορφο βιβλίο».

Η έκδοση «Amy Winehouse: In Her Words» κοστίζει 35 λίρες και μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω του ιστότοπου του εκδοτικού οίκου HarperCollins.