Ρότζερ Φέντερερ - Ραφαέλ Ναδάλ: Από αντίπαλοι, «συμπαίκτες» για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες ανέβηκαν στα 3.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για τη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου με τίτλο Core Values.
Ρότζερ Φέντερερ - Ραφαέλ Ναδάλ: Από αντίπαλοι, «συμπαίκτες» για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

Το δίδυμο Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μονομαχίες στην ιστορία του τένις. Οι δύο κορυφαίοι αθλητές για χρόνια κοντράρονταν μεταξύ τους για το ποιος θα βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν σε αντίπαλες πλευρές, αλλά συνεργάστηκαν για χάρη της Louis Vuitton.

Διαβάστε ακόμη: Equinox: Το γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 40.000 ευρώ - Τι περιλαμβάνει το Optimize

Για την επιστροφή της ιστορικής καμπάνιας Core Values, ​​12 χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, o γαλλικός οίκος μόδας ανέθεσε στην Άνι Λίμποβιτς, μία από τις καλύτερες φωτογράφους του κόσμου, να απαθανατίσει τους δύο σπουδαίους τενίστες.

Όχι, όμως, σε κάποιο γήπεδο, αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Πιο συγκεκριμένα, τους πήγε στα 3.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στους ιταλικούς Δολομίτες, σε ένα κατάλευκο - από χιόνι - τοπίο. «Υπάρχουν ταξίδια που μετατρέπονται σε θρύλους», αναφέρει η νέα καμπάνια Core Values ​​της Louis Vuitton, η οποία είναι έτοιμη να επαναλανσάρει το μεγαλεπήβολο project του luxury οίκου μόδας, που μεταξύ 2007 και 2012 είχε παρουσιάσει εξέχουσες προσωπικότητες, από τον Μοχάμεντ Άλι και τον Σον Κόνερι, μέχρι την Αντζελίνα Τζολί.

Ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναβιώσω αυτήν την εμβληματική σειρά. Είναι φανταστικό να δουλεύεις με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ σε αυτή τη νέα ιστορία».

«Μου δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το πρότζεκτ με τον Ράφα. Ήταν πολύ ωραίο που από αντίπαλοι σε όλη την καριέρα μας, πλέον μπορούμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο για αυτήν την καμπάνια», είπε ο Φέντερερ, ενώ από την πλευρά του ο Ναδάλ σχολίασε πως «στην καριέρα μου έχω πετύχει περισσότερα από όσα ονειρευόμουν ποτέ.

Ωστόσο, η πιο σημαντική αξία είναι η κληρονομιά που αφήνουμε από πλευράς ανθρωπιάς. Το να είμαι μέρος σε κάτι τέτοιο με κάνει πολύ περήφανο. Κυρίως το να το μοιράζομαι με τον Ρότζερ, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου και σήμερα είναι πλέον ένας αγαπημένος φίλος», σχολίασε ο Ναδάλ.