Η βίλα που έμενε η Σερένα Γουίλιαμς στο Μπέβερλι Χιλς ψάχνει νέο αγοραστή 

Πρόκειται για ένα αποικιακό σπίτι με μεσογειακή αισθητική, το οποίο απλώνεται σε 500 τετραγωνικά μέτρα. 
Η βίλα που έμενε η Σερένα Γουίλιαμς στο Μπέβερλι Χιλς ψάχνει νέο αγοραστή 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Σερένα Γουίλιαμς υπήρξε μία από τις καλύτερες αθλήτριες που πέρασαν από τα γήπεδα τένις. Η Αμερικανίδα έχει καταφέρει άλλωστε να μείνει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες, ενώ έχει στη συλλογή της συνολικά 39 τίτλους Grand Slam.

Διαβάστε ακόμη: Jay-Z: Από φανατικός συλλέκτης έγινε δυναμικός… μέτοχος - Επενδύει στα πολυτελή ρολόγια

Μια τέτοια αθλήτρια δεν θα μπορούσε να μένει οπουδήποτε. Μπορεί πλέον να έχει μετακομίσει στο Μαϊάμι, ωστόσο από το 2006 έως το 2019, η μόνιμη κατοικία της ήταν στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί διατηρούσε μια τεράστια βίλα με αποικιακό χαρακτήρα και μεσογειακή αισθητική.

Εικόνα

Η έπαυλη από το 2019 πέρασε στα χέρια του σχεδιαστή Ροντρίγο Βάργκας, ωστόσο τώρα εκείνος αποφάσισε να την πουλήσει, βγάζοντάς τη στην αγορά μέσω του μεσιτικού γραφείου Sotheby's International Realty - Beverly Hills Brokerage, με την τιμή της να φτάνει τα 12.500.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του 1930, αλλά ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε τα επόμενα χρόνια. Η εντυπωσιακή είσοδος της πρώην κατοικίας της Σερένα Γουίλιαμς οδηγεί σε ένα μεγάλο και ευάερο ημικυκλικό σαλόνι με μαρμάρινο δάπεδο, εντοιχισμένα ράφια και εντυπωσιακά παράθυρα με θέα στον καταπράσινο κήπο.

Εικόνα

Η ολόλευκη κουζίνα είναι διακοσμημένη με πάγκους από ασβεστόλιθο και κορυφαίες ανοξείδωτες συσκευές. Η βιβλιοθήκη προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία, ενώ η τραπεζαρία είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και φιλόξενη, καθιστώντας εύκολη την επικοινωνία τόσο των οικογενειών όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι. Μια μεγάλη λευκή και ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο.

Εικόνα

Υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια μέσα στη βίλα, αλλά και έξι μπάνια. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία διαθέτει μπαλκόνι, ξεχωριστό δωμάτιο-ντουλάπα και μπάνιο με διπλούς νιπτήρες, μπανιέρα και ντους.

Στον κήπο εκτός από την πισίνα, υπάρχει ένα όμορφο σπα που περιβάλλεται από μια πλακόστρωτη βεράντα, καθώς και ένας σκεπασμένος χώρος με τραπεζαρία και τζάκι, ιδανικός για φαγητό και χαλάρωση με φίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ