Τα Φιλαράκια: Πώς θα ήταν σήμερα χωρίς τον Τσάντλερ

Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης, μας δείχνει πώς θα ήταν το trailer της αγαπημένης σειράς.
Τα Φιλαράκια: Πώς θα ήταν σήμερα χωρίς τον Τσάντλερ

Τα χέρια της στα «Φιλαράκια» άπλωσε η τεχνητή νοημοσύνη, δημιουργώντας αρκετά τρέιλερ σχετικά με το πώς θα ήταν η αγαπημένη σειρά σήμερα, μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Η ΑΙ μέσα σε μία άκρως πειστική προσπάθεια, έχει βάλει τους πρωταγωνιστές να έχουν κανονικούς διαλόγους, ενώ χτίζει μάλιστα ένα ολόκληρο νέο story.

Η πάροδος του χρόνου αποτυπώνεται έντονα στον Ρος και τον Τζόι, που έχουν γκριζάρει και πήραν βάρος, όπως είναι λογικό μιας και έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο γύρισμα. Υπενθυμίζεται πως το πολυλατρεμένο αμερικανικό σίτκομ που έτυχε διεθνούς αναγνώρισης και προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από μία 30ετία, απαριθμεί 236 επεισόδια και 10 σεζόν.

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσα πολλά χρόνια έχουν περάσει. Μετά τον θάνατο του Τσάντλερ, συναντηθήκαμε ξανά μόνο στην κηδεία του. Δεν πρέπει να αφήσουμε να είναι αυτή η τελευταία φορά που βλεπόμαστε. Για εμάς, τον Τσάντλερ και την Μόνικα» ακούγεται να αναφέρει η Ρέιτσελ, εμφανώς συγκινημένη ενώ προβάλλονται πλάνα από το μνημόσυνο στο τρέιλερ με τίτλο «Friends Reunited - 2025».

«Βασικά ανησυχώ ότι στη ζωή της Μόνικα έχουν έρθει τα πάνω - κάτω. Ελπίζω να γίνει καλά» τονίζει από την πλευρά του ο Ρος, με την Φίμπι να προσθέτει πως «ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά το ζητούμενο είναι να επανενωθούμε». «Θα μπορούσα να πω όχι, αλλά αυτό δεν θα ήταν σωστό. Έτσι δεν είναι;» διερωτάται ο Τζόι.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, εμφανίζονται αμήχανοι και καλούνται να εξοικειωθούν με τη νέα πραγματικότητα. Ωστόσο, παρά την αποξένωση που έφερε ο θάνατος του Τσάντλερ, η «φωτιά» ανάμεσά τους δεν έχει χαθεί και δεν αργούν να βρουν τους παλιούς, καλούς εαυτούς τους. Guest εμφανίσεις στο επίμαχο τρέιλερ πραγματοποιούν επίσης ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόση είναι η περιουσία του Ιβάν Σαββίδη

Βεβαίως, η ΑΙ ενέχει και κινδύνους καθώς σε άλλα δύο νέα τρέιλερ, που κυκλοφόρησαν, υπήρχε λινκ που καλούσε τους φανς να πληρώσουν συνδρομή για να παρακολουθήσουν πρώτοι τα νέα επεισόδια. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα πλάνα των ηθοποιών ήταν πλήρως ρεαλιστικές και δεν ήταν λίγοι οι «φανατικοί» των Friends που συγκινήθηκαν από την αληθοφάνεια της προσπάθειας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.