Γερή μπάζα για τον «Ντράκο Μαλφόι» με μόλις 31 λεπτά στο Χάρι Πότερ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), η Έμα Γουάτσον (Ερμιόνη Γκρέιντζερ) και ο Ρούπερτ Γκριντ, πέρασαν 539 λεπτά, 205 λεπτά και 211 λεπτά, αντιστοίχως.
Γερή μπάζα για τον «Ντράκο Μαλφόι» με μόλις 31 λεπτά στο Χάρι Πότερ

Ο ηθοποιός Τομ Φέλτον χαράχθηκε στις μνήμες πολλών σινεφίλ παγκοσμίως με τον αξιομνημόνευτο ρόλο του ως Ντράκο Μαλφόι στην διεθνώς αγαπημένη σειρά του Χάρι Πότερ. Βεβαίως, αίσθηση προκαλεί, το πόσα χρήματα αποκόμισε συγκριτικά με τον τηλεοπτικό χρόνο που πέρασε στις οθόνες των θεατών ο... κακός από το Σλίθεριν.

Εικόνα

Παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε έναν από τους χειρότερους εχθρούς του Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρτς, μέτρησε μόλις 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα εάν αθροίσει κανείς τις σκηνές του συνολικά και στις 8 ταινίες. Σε σύγκριση άλλους ηθοποιούς από το καστ, ο Φέλτον δεν ήταν εκεί σχεδόν ποτέ. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), η Έμα Γουάτσον (Ερμιόνη Γκρέιντζερ) και ο Ρούπερτ Γκριντ, πέρασαν 539 λεπτά, 205 λεπτά και 211 λεπτά, αντιστοίχως.

Εικόνα

Ο Ντράκο εμφανίστηκε ακόμη λιγότερο κι από τον Χάγκριντ, ο οποίος τον νίκησε για σχεδόν ένα τέταρτο, απαριθμώντας 45 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα στους δέκτες. Ο «Σκοτεινός Άρχοντας» και «You Know Who», λόρδος Βόλντεμορτ εμφανίστηκε για 37 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε λιγότερο από το 3% της σειράς, ο Φέλτον πληρώθηκε με 14 εκατ. στερλίνες, όπως αναφέρει η βρετανική Express.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγκι Σμιθ: Πόσο πλούσια «έφυγε» η καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ από το Χάρι Πότερ

Αν αναλύσει κάποιος πόσο αμείβονταν ανά λεπτό, θα δει πως ο νεαρός ηθοποιός λάμβανε 451.613 στερλίνες ανά εξήντα δευτερόλεπτα και περισσότερες από 7.500 στερλίνες το δευτερόλεπτο. Αναφορικά με το τι έκανε τα χρήματά του, δεν θα έπεφτε κανείς από τα σύννεφα αν μάθαινε πως δεν τα αξιοποίησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν μόλις 13 ετών όταν ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα ήταν τα «Φιλαράκια» σήμερα χωρίς τον Τσάντλερ

Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι δεν έκανε ιδιαίτερα έξυπνες επενδύσεις από όταν άρχισε να πλουτίζει το μακρινό 1997. Ο 37χρονος σήμερα ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν στην Daily Mail ότι ξόδεψε μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε «συνηθισμένα εφηβικά πράγματα», καθώς έβλεπε τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Γουόρεν Μπάφετ δεν είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη

«Αγόρασα πολλά χαζά πράγματα που θέλουν τα νέα παιδιά, όπως σανίδες για skateboard και ρούχα» τόνισε αρχικά. «Και, μόλις μπορούσα, σπατάλησα πολλά χρήματα σε αυτοκίνητα –κυρίως σε BMW– για μένα και την οικογένειά μου», εξήγησε, κάτι που φαίνεται πως μετάνιωσε καθώς φέρεται να κατέληξε σε μπελάδες με την εφορία.