Διεθνής «ενεργειακή» διάκριση για το νοσοκομείο Γρεβενών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διεθνής «ενεργειακή» διάκριση για το νοσοκομείο Γρεβενών

Με το Διεθνές Βραβείο Energy Globe 2017 τιμήθηκε το Νοσοκομείο Γρεβενών το οποίο επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλον τον κόσμο.

Το βραβείο απένειμαν η Πρέσβειρα της Αυστρίας κα Andrea Ikić-Böhm και ο Εμπορικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας-ADVANTAGE AUSTRIA κ. Gerd Dückelmann-Dublany το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017 για το έργο σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη του Νοσοκομείου.

Η απονομή του βραβείου έγινε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού Υγείας κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Ρούσης Αλεξανδρής και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Παντελής Αλεξιάδης.

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος του έργου Τεχνικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Βύρων Μπακαϊμης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των γραφείων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, των Γενικών Διευθύνσεων και άλλων διευθύνσεων του Υπουργείου, Υγειονομικών Περιφερειών καθώς και Νοσοκομείων από όλη την Ελλάδα.

Με περισσότερες από 180 συμμετέχουσες χώρες, ο θεσμός των Bραβείων Energy Globe αποτελεί σήμερα παγκοσμίως το πιο αναγνωρισμένο περιβαλλοντικό βραβείο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider