Πέτσας: Τι θα ισχύσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: Τι θα ισχύσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
«Έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, προϊδεάζοντας για μέτρα όπως αυτά του Πάσχα.

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ακολουθώντας το παράδειγμα του Πάσχα, με εκτεταμένους ελέγχους και αυξημένα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για το ενδεχόμενο… εκδρομών εν όψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς δήλωσε: «έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας», προϊδεάζοντας για μέτρα όπως αυτά του Πάσχα.

Να μην χάσουμε το κερδισμένο έδαφος

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ.Πέτσας είπε σχετικά με την Πρωτομαγιά «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράξουμε όλα όσα κερδίσαμε με κόπο και θυσίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ας αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανοίγουμε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας που δεν επισκεφθήκαμε φέτος το Πάσχα».

«Δεν χρειάζεται να έχουμε μια απότομη διασπορά που θα μπορούσε να προέλθει σε πολλές περιοχές της χώρας, που έχουν ελάχιστα ή και μηδενικά κρούσματα, από μετακίνηση ανθρώπων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ή από άλλα αστικά κέντρα».

Το ίδιο είπε χθες Τρίτη και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Αναφερόμενος στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς είπε: «Τα μέτρα θα εξακολουθούν να ισχύουν, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι έχουμε πειστεί όλοι για την αναγκαιότητά τους και ότι υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider