Την Τετάρτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Τετάρτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων
Αύριο τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης θα ανακοινώσει τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε άτυπα από το υπουργείο, αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 18:00, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτκής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας.

Σήμερα, στις 18:00 ανακοινώνει ο Μητσοτάκης το σχέδιο για Δημόσιο, καταστήματα και ΜΜΜ

Στο σημερινό τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να περιγράψει τον οδικό χάρτη που θα ακολουθηθεί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Θα επισημάνει ότι ανάμεσα στις φάσεις του σχεδίου που έχει εκπονηθεί, με τη σύμφωνη γνώμη και της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, θα μεσολαβούν ικανά διαστήματα, προκειμένου να αξιολογείται η κατάσταση και να αποτυπώνεται η επίδραση της διαδικασίας του ανοίγματος.

Αν παρουσιαστούν κίνδυνοι, η διαδικασία μπορεί να επιβραδυνθεί, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, θα αναφερθεί στις ημερομηνίες-κλειδιά, χωρίς, πάντως, να μπαίνει σε λεπτομέρειες για το πρακτικό σκέλος του σχεδίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider