Κεραμέως: Eνεργοποιεί τον διάλογο με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κεραμέως: Eνεργοποιεί τον διάλογο με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους
Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ) ξεκινάει κύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους.

Kύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους ξεκινάει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ).

Η κα Κεραμέως θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 14.30 με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και την Παρασκευή 5 Ιουλίου με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων (ΣΕΒ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Στόχος η μείωση του δείκτη ανεργίας και η τόνωση της απασχόλησης

Κεραμέως: Κρίσιμος ο ρόλος του TSI στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας

Κεραμέως: 600.000 επιπλέον εργαζόμενοι στην ψηφιακή κάρτα εργασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider