Samsung Ring: Έφτασε το «έξυπνο» δαχτυλίδι της Samsung - Χαρακτηριστικά και τιμές (Pics)

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Samsung Ring: Έφτασε το «έξυπνο» δαχτυλίδι της Samsung - Χαρακτηριστικά και τιμές (Pics)
Το Galaxy Ring, το έξυπνο δαχτυλίδι της εταιρείας, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση του νοτιοκορεάτικου κολοσσού, θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 399 δολαρίων, αρχικά στις ΗΠΑ και σε 4 ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Μπορεί το φετινό Galaxy unpacked που έκανε χώρα στο Παρίσι να βρέθηκαν στο επίκεντρο τα Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 καθώς και το Galaxy Watch Ultra, το πρώτο της εταιρείας, οι παριστάμενοι ωστόσο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά - και εκτός προστατευτικής οθόνης- το πολυαναμενόμενο Samsung Ring.

Το Galaxy Ring, το έξυπνο δαχτυλίδι της εταιρείας, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση του νοτιοκορεάτικου κολοσσού, θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 399 δολαρίων, αρχικά στις ΗΠΑ και σε 4 ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο - το πλαίσιο του- και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: χρυσό ασημί μαύρο.

α health χαρακτηριστικά στο Samsung Ring Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται το επιταχυνσιόμετρο, ο οπτικός αισθητήρας καρδιακού ρυθμού και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας δέρματος. Χάρη σε αυτούς βοηθά στην παρακολούθηση του ύπνου, του καρδιακού ρυθμού και δραστηριότητα, ενώ εισάγει νέες μετρήσεις βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη όπως το Energy Score και εξατομικευμένες συμβουλές ευεξίας.

Επιπλέον το λογισμικό περιλαμβάνει παρακολούθηση κύκλου, ειδοποιήσεις για υψηλό/χαμηλό καρδιακό ρυθμό, αυτόματη ανίχνευση άσκησης και ειδοποιήσεις αδράνειας. Δεν διαθέτει όμως ανίχνευση άπνοιας ύπνου ή ειδοποιήσεις ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού, χαρακτηριστικά που παραμένουν αποκλειστικά στα νέα Galaxy Watches.

Στις καινοτόμες λειτουργίες του, δε, περιλαμβάνεται η χειρονομία double pinch, που επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας του smartphone ή την απενεργοποίηση ενός ξυπνητηριού, χωρίς χέρια. Η χρήση όλων των παραπάνω λειτουργιών, παρά την έντονη φημολογία όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν προϋποθέτει μηνιαία συνδρομή.

Σχεδιασμός, αυτονομία και συμβατότητα

Το πλάτος του είναι 7mm και έχει πάχος 2.6mm. Με τον τρόπο αυτό είναι λεπτότερο από τους ανταγωνιστές και ζυγίζει 2,3 έως 3g ανάλογα με το μέγεθος. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται και η αντοχή του στο νερό, 10ATM και διαθέτει πιστοποίηση IP68. Φορτιζει δε όταν τοποθετηθεί σε μια κομψή, διαφανή θήκη η οποία είναι εμπλουτισμένη με LED.

Η αυτονομία του φτάνει τις 6-7 ημέρες με μία φόρτιση ενώ η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 80 λεπτά. Δεδομένης της φύσης του μάλιστα στα καταστήματα υπάρχει κιτ δειγμάτων για την μέτρηση του δακτύλου, καθώς το σωστό μέγεθος είναι κρίσιμο για την λειτουργία του αλλά και για την διάρκεια ζωης της μπαταρίας.

Το Galaxy Ring είναι συμβατό μόνο με Android συσκευές που υποστηρίζουν την εφαρμογή Samsung Health ενώ ορισμένες λειτουργίες, όπως το Energy Score και το Find My Ring, απαιτούν συσκευή Galaxy. Οι προπαραγγελίες για το Galaxy Ring ξεκινούν άμεσα, με τη γενική διαθεσιμότητα να ορίζεται για τις 24 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Samsung Electronics: Πήρε την ανιούσα η μετοχή μετά την ευοίωνη πρόβλεψη για το β' τρίμηνο

Σε τουρισμό και real estate στρέφει το ενδιαφέρον του ο Δ. Γιαννακόπουλος

Έρχεται αποτιμητής για το mega τουριστικό ακίνητο «Καραθώνα» των 1.900 στρεμμάτων στο Ναύπλιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider