Aegean: Αλλαγές εισιτηρίων και επανέκδοση χωρίς επιπλέον κόστος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aegean: Αλλαγές εισιτηρίων και επανέκδοση χωρίς επιπλέον κόστος
Η Aegean θα προσφέρει την αλλαγή των αεροπορικών εισιτηρίων χωρίς τη χρέωση αλλαγής που ήδη εφαρμόζει, τόσο για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί όσο και για τα νέα προσφέρει η Aegean.

Διευκόλυνση σε όσους ταξιδεύουν με την Aegean προσφέρει η αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας τη δυνατότητα επανέκδοσης εισιτηρίων, χωρίς επιβάρυνση.

Όπως αναφέρεται, η Aegean θα προσφέρει την αλλαγή των αεροπορικών εισιτηρίων χωρίς τη χρέωση αλλαγής που ήδη εφαρμόζει, τόσο για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί όσο και για τα νέα προσφέρει η Aegean.

Συγκεκριμένα, όσοι επιβάτες κατέχουν εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως και τις 9/04/20 προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της, με ημερομηνία ταξιδίου έως και 30/04, έχουν τη δυνατότητα να μεταθέσουν το εισιτήριο τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μέχρι 20/10/20), χωρίς rebooking fees.

Χωρίς χρέωση και για την κατηγορία «GoLight»

Δυνατότητα δωρεάν αλλαγής θα έχουν και όλα τα εισιτήρια της κατηγορίας ναύλου «GoLight» που θα εκδοθούν από τις 10/03 έως και τις 31/03, με ημερομηνία ταξιδιού μέχρι τις 20/10/20.

Σημειώνεται ότι οι αλλαγές για εισιτήρια που έχουν εκδοθεί απευθείας από την AEGEAN, πραγματοποιούνται μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου 24ωρης λειτουργίας (T: 801 11 20000, +30 210 626 1000), ενώ για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, οι επιβάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider