Βrown Hotels: Μία συναρπαστική ιστορία ξεκινά από εδώ
Ο ιδανικός προορισμός για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι φανταζόσασταν.

Το τέλος του καλοκαιριού και η έναρξη του φθινοπώρου αποτελούν πάντα μια «βαριά» περίοδο για τους περισσότερους. Λίγο η ανεμελιά της θερινής άδειας που ανήκει πια στο παρελθόν, λίγο οι χειμερινές διακοπές που φαίνονται πολύ μακρινές και κάπως έτσι η ψυχολογία μας πέφτει. Υπάρχουν, όμως, τα Σαββατοκύριακα ή ακόμη καλύτερα, τα τριήμερα (όπως αυτό της 28ης Οκτωβρίου), για να μας κρατήσουν ορεξάτους και γεμάτους θετική ενέργεια μέχρι την επόμενη μεγάλη άδεια.

Πού μπορεί βέβαια να πάει κανείς για μόλις 48 ή 72 ώρες; Σίγουρα ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν αποτελεί ιδανική επιλογή. Το ίδιο και σε ένα ελληνικό νησί ή κάποιο μέρος της χώρας, για το οποίο θα αναγκαστεί να ταξιδεύει για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Πρόσφατα, λοιπόν, σε έναν τέτοιο προβληματισμό που είχαμε με το κορίτσι μου, αναζητώντας ένα μέρος κοντά στη θάλασσα και όχι πολύ μακριά από την πρωτεύουσα για να απολαύσουμε ένα weekend με όλες τις ανέσεις, κυκλώσαμε τους Αγίους Θεοδώρους.

Είχαμε ακούσει από γνωστούς μας για το πετάστερο resort Isla Brown Corinthia, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες στο κοινό, κι έτσι πήραμε την απόφαση να αφήσουμε το Παγκράτι και σε περίπου 50 λεπτά απολαμβάναμε ήδη το κοκτέιλ μας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ήταν το ιδανικό μέρος γι' αυτό που θέλαμε. Το δωμάτιο ήταν απίστευτο, το ξενοδοχείο προσέφερε τα πάντα (από φαγητό ή δραστηριότητες) και έτσι δεν χρειάστηκε να κουνήσουμε δευτερόλεπτο το αυτοκίνητο για όσο μείναμε στην Κορινθία.

Isla Brown Corinthia
Isla Brown Corinthia

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, αυτή η ιστορία που δημιουργήσαμε στο ξενοδοχείο της αλυσίδας Brown Hotels δεν μπορούσε να φύγει από το μυαλό μου. Έτσι, άρχισα να σχεδιάζω αμέσως το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ή βασικά τα επόμενα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου, αλλά και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Με μια απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα των Brown Hotels βρήκα όλα τα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και άρχισα να σημειώνω μέρες, αλλά και περιστάσεις για τις οποίες θέλαμε να επιλέξουμε κάθε spot.

Brown Beach Eretria
Brown Beach Eretria

Για παράδειγμα, μέχρι να μπούμε για τα καλά στο φθινόπωρο μου φάνηκε ιδανική επιλογή το all-inclusive ξενοδοχείο Brown Beach Eretria με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία (σημείωση: δεν θα λειτουργεί την 28η Οκτωβρίου), αλλά και το Brown Beach Chalkida, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις, αλλά και δεκάδες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μάλιστα δεν λείπουν και οι watersports δραστηριότητες αφού (το Isla Brown Corinthia και το Brown Beach Eretria) διαθέτουν παιδικό πάρκο και ειδικές υποδομές τα οποία επιμελείται η έμπειρη ομάδα της Blue Stories.

Brown Beach Chalkida

Για όσους βέβαια θέλουν μία πιο urban και funky διαμονή, τότε το DAVE by the beach Loutraki αποτελεί την τέλεια «απόδραση».

Dave by the beach Loutraki
Dave by the beach Loutraki

Αφού αυτά τα τρία μπήκαν απευθείας στη shortlist των ξενοδοχείων που θα επισκεπτόμασταν μέσα στον μήνα, σειρά πήραν τα δωμάτια που βρίσκονται μέσα στην Αθήνα, αλλά προσφέρουν και μια διαφορετική εμπειρία. Γιατί να μην το ζήσουμε δηλαδή σαν τουρίστες μέσα στην ίδια μας την πόλη;

Βλέπετε, τα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας Brown Hotels επέλεξαν στρατηγικές τοποθεσίες, έτσι ώστε να μας απαλλάξουν από τον περιττό κόπο της χρονοβόρας μετακίνησης, αλλά ταυτόχρονα να μας παρέχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για τις πιο χαλαρές και απολαυστικές μας στιγμές. Έτσι, σε περίπτωση που βρεθείς στην Αθήνα για λίγες ημέρες είτε για δουλειά ή απλά για διακοπές στην πόλη, αξίζει να μείνεις σε ένα από τα πέντε μοναδικά ξενοδοχεία urban αισθητικής στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας μια διαφορετική εμπειρία διαμονής με εντυπωσιακά rooftops με jacuzzi, pool, spa, talk of the town parties, υπέροχη θέα και το καλύτερο πρωινό της πόλης.

Βrown Acropol

Για όποιον θέλει να ζήσει μια ιδιαίτερη εμπειρία με θέα την Ακρόπολη, τότε η επιλογή είναι ξεκάθαρα το Βrown Acropol. Όχι μόνο ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα και την ρετρό ατμόσφαιρα, αλλά και για το παραδεισένιο rooftop με φόντο τον ιερό βράχο. Αποτελείται από 164 υψηλής αισθητικής δωμάτια και σουίτες, spa, γυμναστήριο, cocktail bar, βιβλιοθήκη, meetings rooms και 4 υπαίθρια τζακούζι κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό.

Brown Lighthouse Athens

Μιας και μιλήσαμε όμως για rooftops, αν θέλεις να απολαύσεις την Ακρόπολη στο «πιάτο σου» από την ωραιότερη ταράτσα της πόλης, υπάρχει η επιλογή του Brown Lighthouse Athens με 220 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με μπαρόκ λεπτομέρειες, το οποίο διαθέτει all day café bar-restaurant με θέα το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, Rooftop Bar και Restaurant, πισίνα και πανοραμική θέα της Αθήνας, σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και spa.

Dave Red Athens

Αυτό όμως που σίγουρα έχει μετατρέψει το Lighthouse στο πιο hot spot διασκέδασης της πόλης είναι τα ξεχωριστά parties με μουσική και cocktails στο rooftop. Λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, με industrial αισθητική και 87 υπέροχα δωμάτια, υπάρχει το Dave Red Athens, το πιο ατίθασο παιδί της οικογένειας Brown. Με ένα μεγάλο και άνετο σαλόνι με μπιλιάρδο, βιβλιοθήκη, ταράτσα με τζακούζι και ξαπλώστρες, καθώς και τα Dave’s Bar Athens (στο ισόγειο) και Hadoken Club (στο υπόγειο του ξενοδοχείου). Την επιμέλεια και τη λειτουργία των δύο αυτών hotspots της πόλης έχει αναλάβει η ομάδα του six d.o.g.s. Επομένως αρχικά θα φας τα πιο λαχταριστά signature burgers, ενώ στη συνέχεια θα έχεις τη δυνατότητα να παρτάρεις ακούγοντας μουσική και πίνοντας τα πιο ιδιαίτερα cocktails.

Villa Brown
Villa Brown Ermou

Για όσους επιζητούν τη ρομαντζάδα και θέλουν γιορτάσουν την επέτειό τους, μια επιτυχία στη δουλειά ή απλά να κάνουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, υπάρχει και το ρομαντικό Villa Brown Ermou, τοποθετημένο στην πιο ωραία γειτονιά της πόλης, στην οδό Πετράκη στην Πλάκα, το οποίο σε συνεπαίρνει με την σικ και κομψή αισθητική. Στο ισόγειο θα βρεις το απόλυτο παριζιάνικο spot, για after office bites and drinks, ένα μπιστρό με μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή που αφήνει το φυσικό φως να λούζει το χώρο. Και φυσικά το Brown Kubic από την άλλη αποτελεί μια αληθινή αστική ζούγκλα στο κέντρο της πόλης. Τοποθετημένο δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, με 112 δωμάτια, bar-restaurant με elegant αισθητική και meetings rooms αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες ή και για τους business ταξιδιώτες.

Brown Kubic

Amazing stories waiting to happen! Kαι το καλύτερο; Τώρα μπορείς να κάνεις την κράτησή σου και με όφελος έως 30% στο www.brownhotels.com. Οι τελευταίες εξορμήσεις του φθινοπώρου σε περιμένουν. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι φέτος η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή, άρα δημιουργείται ένα τέλειο τριήμερο ξεκούρασης. Εμείς τις επιλογές μας τις κάναμε. Τι περιμένεις λοιπόν για να δημιουργήσεις κι εσύ τη δική σου αξέχαστη ιστορία στα Brown Hotels;

Newsroom
Newsroom

gazzetta
gazzetta reader insider insider