28η Οκτωβρίου: 3 ταξίδια με το αυτοκίνητο για το τριήμερο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
28η Οκτωβρίου: 3 ταξίδια με το αυτοκίνητο για το τριήμερο
Η 28η Οκτωβρίου φέτος πέφτει Δευτέρα αυτό σημαίνει ευκαιρία για μία μικρή απόδραση για ξεκούραση.

Η 28η Οκτωβρίου φέτος πέφτει Δευτέρα αυτό σημαίνει ευκαιρία για μία μικρή απόδραση για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση. Η αλήθεια είναι πως μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, η αργία της 28ης Οκτωβρίου είναι μια καλή αφορμή για ανάπαυλα και αλλαγή παραστάσεων, λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς.

Παρακάτω, θα βρείτε τρεις πόλεις που μπορείτε να περάσετε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τρεις πόλεις, τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική της αυτή την περίοδο του χρόνου, αφενός γιατί γιορτάζει ο πολιούχος της Άγιος Δημήτριος και αφετέρου γιατί ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση που αξίζει να δεις. Ο περίπατος στην παραλία της Θεσσαλονίκης με φόντο τον Λευκό Πύργο, η επίσκεψη στην Άνω Πόλη και η βόλτα στους κεντρικούς δρόμους δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη λίστα σου.

Να τονίσουμε πως η συμπρωτεύουσα φημίζεται για το καλό και νόστιμο φαγητό, συνεπώς μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τοπικές κι όχι μόνο γεύσεις. Τέλος, λίγο πριν πάρετε τον δρόμο της επιστροφής, προμηθευτείτε τοπική μπουγάτσα και τρίγωνα πανοράματος.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider