«Οπισθοχώρηση» για πετρέλαιο μετά το υψηλό 10μήνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Οπισθοχώρηση» για πετρέλαιο μετά το υψηλό 10μήνου
Οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν νέα ενδοημερήσια υψηλά έτους την Τρίτη, αλλά τελικώς σημείωσαν πτώση, αδυνατώντας να επιτύχουν το «πράσινο 4x4».

Οι τιμές του πετρελαίου πέτυχαν νέα ενδοημερήσια υψηλά έτους την Τρίτη, αλλά τελικώς σημείωσαν πτώση, αδυνατώντας να επιτύχουν το «πράσινο 4x4».

Το αμερικανικό αργό West Texas Intermediate παράδοσης Οκτωβρίου έχασε 0,3%, για να διαμορφωθεί στα 91,20 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έχοντας αγγίξει μέχρι και τα 93,74 δολάρια, υψηλό από τις 7 Νοεμβρίου, με βάση τα στοιχεία της αγοράς Dow Jones.

Το αργό πετρέλαιο Brent παράδοσης Νοεμβρίου, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς, υποχώρησε 0,1%, στα 94,34 δολάρια το βαρέλι μετά από υψηλό των 95,96 δολαρίων στο ICE Futures Europe. Το κλείσιμο της Δευτέρας στα 94,43 δολάρια το βαρέλι ήταν το υψηλότερο από τις 11 Νοεμβρίου.

Η βενζίνη παράδοσης Οκτωβρίου απώλεσε 1,5% στα 2,66 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Οκτωβρίου διολίσθησε 2,6% στα 3,37 δολάρια το γαλόνι. Τέλος, το φυσικό αέριο παράδοσης Οκτωβρίου διαμορφώθηκε στα 2,85 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, με «άλμα» 4,4%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Πράσινο 4x4» για τον χρυσό

Goldman Sachs: «Αντίθετοι άνεμοι» για την εγκλωβισμένη στην ύφεση οικονομία της Γερμανίας

Αναβαθμίζει τις ελληνικές τράπεζες η Fitch Ratings

gazzetta
gazzetta reader insider insider