Πετρέλαιο: «Στοπ» στο τριήμερο πτωτικό σερί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετρέλαιο: «Στοπ» στο τριήμερο πτωτικό σερί
Ο δρόμος της ελάχιστης αντίστασης εξακολουθεί να είναι υψηλότερος για το πετρέλαιο αυτή τη στιγμή.

Υψηλότερα έκλεισαν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου την Τρίτη, ανακτώντας ένα μικρό μέρος των απωλειών που σημείωσε μετά από τρεις διαδοχικές υποχωρήσεις.

Ο δρόμος της ελάχιστης αντίστασης εξακολουθεί να είναι υψηλότερος για το πετρέλαιο αυτή τη στιγμή «αν και η οπισθοχώρηση της αντίθετης τάσης δεν έχει τελειώσει απαραιτήτως», δήλωσε στο Marketwatch ο Tyler Richey, συνεκδότης του Sevens Report Research.

«Τελικά θα είναι καιρός να ‘πουλήσουμε τα νέα της επιβράδυνσης όσον αφορά πετρέλαιο, καθώς η ζήτηση τείνει να πέσει απότομα εν μέσω της έναρξης μιας οικονομικής ύφεσης, αλλά τα στοιχεία δεν δείχνουν οριστικά ότι βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο και μια άλλη πορεία προς τα 100 δολάρια είναι μια πιθανότητα ανάλογα με τη ροή των ειδήσεων και τις τάσεις των οικονομικών στοιχείων στο εγγύς μέλλον».

Έτσι το αμερικάνικο αργό παράδοσης Νοεμβρίου πρόσθεσε 41 σεντς, ή 0,5%, για να διαμορφωθεί στα 89,23 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το brent παράδοσης Δεκεμβρίου πρόσθεσε 21 σεντς ή 0,2%, στα 90,92 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe ενώ είχε κλείσει τη Δευτέρα στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η βενζίνη παράδοσης Νοεμβρίου διαμορφώθηκε στα 2,36 δολάρια το γαλόνι, μειωμένη κατά 2,2%, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Νοεμβρίου σημείωσε πτώση 0,8% στα 3,20 δολάρια το γαλόνι.

Το φυσικό αέριο παράδοσης Νοεμβρίου έληξε στα 2,95 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, αυξημένο κατά 3,8% για τη συνεδρίαση μετά την απώλεια 3% τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρυσός: Επεκτάθηκε το σερί των απωλειών για 7η συνεδρίαση

Saudi Aramco: Ενδεχόμενη 5η συνεχόμενη αύξηση τις τιμής του αργού Arab Light τον Νοέμβριο

ΗΠΑ: «Άλμα» άνω του αναμενόμενου στις νέες θέσεις εργασίας τον Αύγουστο

gazzetta
gazzetta reader insider insider