Μήνυση κατά της Deutsche Bank και της Capital One κατέθεσε ο Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυση κατά της Deutsche Bank και της Capital One κατέθεσε ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η οικογένεια του κατέθεσε μήνυση κατά της Deutsche Bank και της Capital One.

Μήνυση κατά της Deutsche Bank και της Capital One κατέθεσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και τρία από τα παιδιά του,ε μια προσπάθεια να «μπλοκάρει» τις διαδικασίες και να μην δημοσιοποιηθούν τα οικονομικά του στοιχεία, μετά το αίτημα της επιτροπής του Κογκρέσου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNBC, ο Ντόναλντ Τραμπ, τρία από τα παιδιά του και ο Οργανισμός Τραμπ, κατέθεσαν την μήνυση προς τις δύο τράπεζες με σκοπό να τις εμποδίσει να απαντήσουν στο αίτημα της επιτροπής του Κογκρέσου, σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία του ίδιου και των επιχειρήσεων του τα τελευταία χρόνια.

Στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε χτες, Δευτέρα 29/4, η νομική ομάδα του Αμερικανού προέδρου κάνει λόγο για κινήσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους του που σκοπό έχουν να τον στοχοποιήσουν και να πλήξουν την προεδρία του.

Σύμφωνα με το CNBC, το σχετικό έγγραφο έγραφε πως οι δύο τράπεζες συνεργάζονται για χρόνια με την οικογένεια Τραμπ, προσφέροντας τραπεζικές υπηρεσίες σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο, και πως η δημοσιοποίηση του συνόλου των τραπεζικών τους στοιχείων αποτελεί παραβίαση.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως δεν κατάφερε να τηρήσει τη προθεσμία που του είχε τεθεί, για την παράδοση των φορολογικών στοιχείων του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο και για αυτό το λόγο ζήτησε παράταση μέχρι τις 6 Μαΐου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider