Θεσσαλονίκη - Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έβαλαν γκαζάκια σε πολυκατοικία που μένει εμπλεκόμενος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη - Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έβαλαν γκαζάκια σε πολυκατοικία που μένει εμπλεκόμενος
Στην πολυκατοικία βρίσκεται το γραφείο δικηγόρου που υπερασπίζεται κατηγορούμενο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Τελευταία ενημέρωση: 12:05

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατίας 74.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στην πολυκατοικία βρίσκεται το γραφείο δικηγόρου που υπερασπίζεται κατηγορούμενο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, ενώ στο ίδιο κτίριο μένει και ο άνδρας που την προσκάλεσε στο πάρτι στη πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου την πρωτοχρονιά.

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με γκαζάκια στο δικηγορικό γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου, το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ίδιος, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης».

Yποστήριξε ότι ουδέποτε άσκησε φραστική ή άλλου είδους βία σε βάρος της 24χρονης, η οποία είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και χαρακτήρισε ψευδή την καταγγελία ότι της επιτέθηκε φραστικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου ο ίδιος είχε βρεθεί στις 2 Ιανουαρίου συνοδεύοντας τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού. Από εκείνη την ημέρα «δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση», τόνισε και πρόσθεσε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έχει στοχοποιηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αλλά και οι συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι όσα ανέφερε σε βάρος του δικηγόρου η 24χρονη είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση, στο πλαίσιο της οποίας ερευνάται εάν ο ίδιος τέλεσε το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία βιασμού για άτομο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider