Aπόδραση κρατουμένων από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aπόδραση κρατουμένων από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων
Αστυνομία
Οι πέντε κρατούμενοι είχαν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις όπως ληστείες, ανθρωποκτονία και ναρκωτικά.

Τελευταία ενημέρωση: 13:27

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, μετά την απόδραση τις πρωινές ώρες πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Οι πέντε κρατούμενοι (1 υπήκοος Πακιστάν, 4 υπήκοοι Αλβανίας) είχαν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις (ληστείες, ανθρωποκτονία και ναρκωτικά) και βρίσκονταν στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών της Κρήτης, για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που κατάφεραν να αποδράσουν τις πρώτες πρωινές ώρες από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο όχημα τύπου κλούβας, το οποίο εντοπίσθηκε στην τοποθεσία Σίσσες στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου-Ηρακλείου και το οποίο ειχε κλαπεί από τα Χανιά.

Το όχημα με το οποίο ενδέχεται να διέφυγαν οι πέντε αλλοδαποί, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου προκειμένου να εξετασθεί από το προσωπικό της σήμανσης.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης και σε άλλα σημεία, ενώ παράλληλα έχουν σταλεί τα στοιχεία των πέντε αλλοδαπών σε λιμάνια και αεροδρόμια του νησιού. Από το πρωί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν οι πέντε αλλοδαποί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider