Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μήνυμα από το 112 στο Λασίθι - Ένας νεκρός στο Ηράκλειο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μήνυμα από το 112 στο Λασίθι - Ένας νεκρός στο Ηράκλειο
Ηράκλειο: «Βούλιαξε» η Αγία Πελαγία από την ισχυρή βροχόπτωση – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Μήνυμα του 112 στο Λασίθι.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε πριν λίγο στους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου προειδοποιώντας για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Ενεργοποίηση 112. Πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου . Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις - Ακολουθείτε οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».

Τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Κρήτη στο νομό Ηρακλείου κυρίως στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, που έπληξαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου το νησί. Στην Αγία Πελαγία που «βούλιαξε» από την ισχυρή βροχόπτωση επιβεβαιώθηκε η τραγική πληροφορία για έναν νεκρό ενώ υπάρχουν δύο αγνοούμενοι. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια τουριστών, πιθανότατα ξένης υπηκοότητας, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Tο ΙΧ εντοπίστηκε και ο οδηγός είναι μέσα νεκρός ενώ τα άλλα δύο άτομα αγνοούνται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Προειδοποίηση από το 112 σε 4 περιοχές

Απάτη στο όνομα της ΑΑΔΕ: Το e-mail που δεν πρέπει να ανοίξετε

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης αθλητής του Τάε Κβον Ντο

gazzetta
gazzetta reader insider insider