Διάσημος TikToker δολοφονήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Νέα Ορλεάνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διάσημος TikToker δολοφονήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Νέα Ορλεάνη
Η Νέα Ορλεάνη, γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή είχε το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών από κάθε άλλη μεγάλη πόλη των ΗΠΑ για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με περίπου 41 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κατοίκους.

Ο δημοφιλής Αμερικανός TikToker, Brandon “Boogie B” Montrell, δολοφονήθηκε την ώρα που ψώνιζε με τη γιαγιά στην πόλη της Νέας Ορλεάνης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Σέριλιν Πράις, η οποία μάλιστα έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει και την οργή της προς την πολιτική ηγεσία της πολιτείας για τη διαχείριση του εγκλήματος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο γιος μου δεν είναι ένα θύμα μίας αδέσποτης σφαίρας, αλλά θύμα της διαρκούς παραμέλησης των νέων στην πόλη, τους οποίους η πολιτεία αφήνει χωρίς μέλλον και προοπτικές».

Η μητέρα του άτυχου 43χρονου, επεσήμανε πως το μοιραίο συμβάν έλαβε χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, τονίζοντας πως ο γιος της έπεσε νεκρός από πυροβολισμό όσο περίμενε τη γιαγιά του να τελειώσει τα ψώνια της από σούπερ μάρκετ. «Είναι καιρός οι ηγέτες στην πόλη μας και παντού να κάνουν τη δουλειά τους. Έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, ποιος είναι ο κυβερνήτης και ποιος είναι ο δήμαρχος. Οι ηγέτες δημιουργούν ευκαιρίες - συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να ζούμε ειρηνικά χωρίς το φόβο της τυφλής βίας», πρόσθεσε η μητέρα του αδικοχαμένου νέου σύμφωνα με τη Daily Star.

Ο influencer του ΤikTok ήταν «στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα» καθώς σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Ορλεάνης, καθόταν στο αυτοκίνητό του, όταν δέχτηκε σφαίρα από τα διασταυρούμενα πυρά που σημειώθηκαν στην περιοχή και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του με τις αρχές να μην έχουν προχωρήσει ακόμη σε καμία σύλληψη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Κιούμπαν συμβουλεύει τους επίδοξους επιχειρηματίες: «Χρειάζεται μόνο ένα απλό πράγμα»

Ιταλία: «Ισιώνει» ο Πύργος της Πίζας - Πλησιάζει η ευθυγράμμισή του

Οι 5 κορυφαίες μετοχές για το 2023 που προτείνουν «κεφάλια» της Wall Street

gazzetta
gazzetta reader insider insider